SZTÁRDZSÚSZ

Törőcsik Mari megérezte a halálát, az utolsó napokban elbúcsúzott szeretteitől

A hosszú küzdelem után feladhatta a nemzet színésze. Megdöbbentő dolgot árultak el a szerettei.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas küzdelmet vívott Törőcsik Mari, hogy meggyógyulhasson és egyszer még ismét színpadra állhasson. Ám barátai szerint feladta a harcot és végül megbékélt a sorssal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nemzet színésze többször legyőzte már a betegségeket, sőt az egy hónapos kórházi tartózkodása alatt, még arról beszélt, hamarosan felépül és hazamehet.

Budapest, 2012. március 20.
Törõcsik Mari színésznõ beszél a DTK – D. Tóth Kriszta Show címû talkshow TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. A mûsor kéthetente jelentkezik az m1 csatornán, amelyben D. Tóth Kriszta, az egykori híradós, brüsszeli tudósító és meseíró új szerepben mutatkozik be.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Blikk információi szerint a halála előtti napokban azonban már sokkal borúsabb hangulatban volt, sőt mindent el is rendezett maga körül. Búcsúzkodott szeretteitől és közölte az utolsó kívánságait. Volt férje, Bodrogi Gyula alig pár nappal Törőcsik Mari halála előtt beszélt utoljára vele. Elmondása szerint egy dolog feltűnt neki, mégpedig, hogy a színésznő akkor már nem tervezett.

„Úgy éreztem, nem nagyon bízott már abban, hogy meggyógyul és kijöhet a kórházból” – sóhajtott az élő legenda, aki úgy vélte, hogy Törőcsik Mari feladta a küzdelmet.

„Mari mosolygott és integetett. Szerintem ő maga régóta befejezettnek tekintette az életét. Amikor néhány éve kimondta, hogy többet nem lép színpadra, abban az is benne volt, hogy most már teljesen kerek az élete, megtörtént vele, ami megtörténhetett” – árulta el a lapnak Jordán Tamás (78).

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?