SZTÁRDZSÚSZ

Több millióért vett ajándékot leendő gyermekének Vajna Tímea

Andy Vajna és felesége, Tímea négymillió forintért vett plüssmacikat Kárász Róbert jótékonysági aukcióján. A milliós játékok egyikét elajándékozza, a másikat viszont megtartja későbbi gyermeküknek.
  • Szerző: MF

Kárász Róbert minden évben jótékonysági árverést szervez, ahol híres emberek macijaira csaphatnak le a licitálók. Idén 10 millió forintot gyűjtött össze az alapítvány, aminek jó része Andy Vajna bankszámlájáról került a rászorulókhoz. A Mokka műsorvezetője az ország első, fogyatékkal élőknek alapított kulturális központját szeretné létrehozni, ahol megváltozott munkaképességűeket alkalmaznak majd.

 

A producer és felesége, Vajna Tímea világhírű topmodellünk, Palvin Barbara és a Kossuth-díjas színésznő, Törőcsik Mari macijára csapott le. A két maciért összesen 4 millió forintot ajánlott fel a nagylelkű filmes és párja. Timi az egyik plüsst jótékony célra ajánlja fel, de a másikat megtartja leendő gyereküknek.

A Palvin Barbi maciját szeretném felajánlani egy gyermekkórháznak. A Bókay utcai gyerekklinikán jó pár kislány van,  nekik szeretném ajándékozni a macit. De Törőcsik Mari művésznő maciját megtartjuk a saját gyerkőcünknek

- mesélte nevetve az Aktív kamerájának Vajna Tímea, miközben az ötletnek férje is szemmel láthatóan örült.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?