SZTÁRDZSÚSZ

Szabó Ádám: nehéz volt megélni, hogy nem ismer meg a nagymamám

Sok tekintetben meghatározó volt ez az év Ádám életében.
  • Szerző: Ripost

Szabó Ádám több évnyi együttélés után szakított szerelmével, Tóth Andival és próbára tette magát egy olyan versenyben, ahol világsztárok bőrébe bújhatott. Nem számított arra, hogy a közönség ennyire megszereti és ő viheti haza az év legsokoldalúbb énekesének járó díjat.

Az öröm és az ünneplés után viszont szomorú napok következtek.

„A műsor után nagyon fura volt vissza térni a való életbe. Sajnos azóta többet is tudtam pihenni, mint akartam, hiszen minden koncertemet lemondták. Az elmúlt hetekben pedig elment az egyik nagyszülőm, akit nagyon szerettem. A nagymamám, édesanyám anyukája egy ideje már demens volt és az elmúlt egy-két évben sajnos folyamatosan romlott az állapota. Annak érdekében, hogy el tudjuk látni, velünk is lakott. Nehéz volt megélni, hogy már nem ismer meg a nagymamám, olykor még anyukámnak sem tudta a nevét” – mondta Ádám a HOT! magazinnak.

Kiderült, amióta szakított szerelmes levelekkel és meztelen képekkel is bombázzák a zenészt, sok üzenete kap. Ádámnak kifejezetten jól esik, hogy sokan írnak neki és igyekszik mindenkinek válaszolni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?