SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos szabályt szegett Majka: Nagy bajba kerülhet

Majka néhány napja a hazai sztárvilág eddigi legnagyobb drogbilijét borította ki, ám emiatt a rajongók egy része is árulónak tartja.
  • Szerző: Ripost

Maga Curtis is úgy véli, egy barát soha nem dobja fel a másikat, kitart mellette, a végsőkig tagad, és ha már nem tehet mást, továbbáll. Úgy tűnik, Majka segítő szándéka fordítva sült el, hiszen megszegte az utca törvényeit.

Betyárbecsület, csibészbecsület, férfibecsület, gengszterbecsület – hívhatják bárhogyan, de az tény, hogy már az 1300-as években, az Isteni színjáték Dante Poklában is az árulás jelentette a legfőbb bűnt, ami a gyilkosságnál is súlyosabb bűnhődéssel járt.

Múlt szerdán bombaként robbant a hír, hogy Majka megvált Curtistől és a jövőben külön utakon folytatják. Ha itt megállt volna Majka, talán három nap múlva már senki nem beszélt volna az esetről, azonban ő kendőzetlenül kiteregette a szennyest.

A rapper azóta is többször elmondta, szereti Curtist, a Facebookon közzétett nyílt levelével pedig csak a találgatásoknak szeretett volna elébe menni. Úgy fogalmazott, bízott abban, hogy ezzel a drasztikus lépéssel segít barátjának kigyógyulni a drogfüggőségéből. A rajongók és maga Curtis is úgy vélik, Majka sokkal inkább elárulta őt. Az egykori csapat frontemberei a hétvégén szinte egy időben, más helyszínen álltak színpadra. A közösből kitagadott Curtis saját fellépésén nem tartott vádbeszédet, de a közönség tudtára adta, hogy cserben hagyva érzi magát.

Nem szép dolog egy barátot sz.rban hagyni

– jelentette ki, majd később, amikor barátként konferálta fel a felvételről refrént éneklő Király Viktort, egy bekiabálónak válaszolt.

"Majka nem a barátom!  Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos, ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy...”

– mondta Curtis a vidéki fellépésén, de mély szomorúságán még vasárnap este sem tudott úrrá lenni, a közösségi oldalon versben fejezte ki érzéséit.

"Ha viszik a koporsómat utca hosszat. Akkor se sírj, mondjál rólam, minden rosszat. Ha volna is ne mutasd, a hulló könnyed, úgy se hinnék, hogy azok a szívből jönnek”

– egy részlet a költeményből, mely azt üzeni, Majka túl messzire ment. Curtis tehát nem mocskolódik, sőt, akárcsak a botrány kezdetén, most is megmaradt úriembernek.

Nem úgy, mint a rajongók... A neten már heves viták zajlanak a történtekről. Vannak, akik úgy érzik, Majka csak segíteni akart Curtisnek, de egyre többen azon a véleményen vannak, elkövette a legnagyobb bűnt: elárulta a barátját. Nos, meglehet, hogy ezután a törés után nem csak a formáció bomlott fel, de a rajongók is kétfelé húztak. Majka jó szándéka átokként száll rá vissza, míg Curtis végre megkaphatja azt a rivaldafényt, amire oly régóta vágyott. Hamarosan ugyanis a TV2 legújabb műsorában a Csak Show és más semmiben is bizonyíthat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?