SZTÁRDZSÚSZ

Őszinte vallomás: Ezért halasztotta el az esküvőjét L.L. Junior

Az élet felülírta a rapper és kedvese, Körtvélyessy Kinga terveit.
  • Szerző: Doris

Szinte biztos, hogy nem tartják meg idén L.L. Junior és szerelme, Kinga magyarországi esküvője. Bár Kinga apja, a színész Körtvélyessy Zsolt megszervezte volna a lagzit, az élet közbeszólt. A rapper úgy érzi, kisfia, Dávidka tavaly augusztusi halála után korai lenne még a nagy ünneplés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ennek most még nincs itt az ideje. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, de egy ilyen nagy ünneplés meg korai lenne. Bár úgy terveztük, hogy 2020-ra már a család is láthassa, ahogy örök hűséget fogadunk egymásnak, ezzel még várunk. Majd ha letelik a gyász időszaka, de azt sem lehet, és nem is kell siettetni. Majd mindent a maga idejében”

- kezdte a Blikknek Junior, aki tavaly januárban már egyszer elvette Kingát. Dominikán, teljes titokban keltek egybe, de szerették volna, ha a család is osztozik a boldogságukban, ezért tervezték 2020-ra a magyarországi esküvőt.

Junior egyébként a napokban ünnepelte születésnapját. Párja, Kinga egy meglepetésúttal lepte meg: a hegyekbe utaztak egy wellnesshotelbe, ahol csendesen ünnepeltek. Ez persze érthető, hiszen Juniornak ez volt az első születésnapja Dávidka elvesztése óta.

„Az év utolsó fellépésére elkísért Kinga, utána pedig mentünk is a meglepetéswellnessre. A hegyekbe utaztunk egy hotelbe, amit a feleségem nézett ki, és mesébe illő volt. Csak a pihenés és a lazulás volt a fő cél. Úgy beszéltük meg, hogy ez most a „mi időnk”, ami csak kettőnkről szól” – mesélte a lapnak a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?