LELKIZŐ

Fájdalmas pillanatok: játszóházban zokogott a gyászoló L.L. Junior

Folyamatosan próbálja elfogadni kisebbik gyermeke elvesztését, ám érthető módon akadnak olyan helyzetek, amikor képtelen fékezni a könnyeit.
  • Szerző: ripost

Augusztus utolsó napján veszítette el kisebbik fiát L.L. Junior, a fájdalma viszont azóta sem csökkent. A rapper próbál megbirkózni Dávidka hiányával, új impulzusokat szerezni, ezért feleségével hamarosan egy kertes házba költöznek, és maguk mögött hagyják a múltat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

Juniornak azt is nehéz megtapasztalnia, ahogy nagyobbik fia, a hatéves Lacika küzd öccse hiányával. A gyermek eleinte sokat sírt Dávidka után, de idővel elapadtak a könnyei. A fájdalma mégis mérhetetlen, hiszen ők nem csak testvérek, de legjobb barátok is voltak.

„Nemrég elvittem a fiamat abba a játszóházba, ahol mindig kettesben voltak. Figyeltem, ahogy egyedül, tétován simogatja azokat a játékokat, amelyeken korábban mindig ketten ültek. Nem titkolom, elkezdtem zokogni. De nemcsak én, hanem az ott dolgozók is...” – mondta el a Story magazinnak Junior.

A rapper és családja a karácsonyt sem szeretné megünnepelni, egyedül Lacika kedvéért tartanak majd egy kis összejövetelt, hiszen mindenkinek az a legfontosabb, hogy a hatéves kisfiú lelkivilága ne sérüljön.

És ezeket olvastad már?