SZTÁRDZSÚSZ

Nem szépített rajta: Tillának ez a véleménye Köllő Babettről

Már alig várja, hogy vasárnap este elkezdődjön a Sztárban Sztár 7. évada.
  • Szerző: angie

Vasárnap este elindul a Sztárban Sztár 7. évadata. A műsorvezető Till Attila szerint garantált a siker: rengeteg vicces és tehetséges karakter lesz az idei évadban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Tilla a -on keresztül néhány jó tanáccsal is ellátta Köllő Babettet, a műsor egyetlen női ítészét, akinek nem lesz könnyű dolga, hiszen évekig Liptai Claudia bitorolta a helyét.

„Teljesen más univerzum, nem is hasonlítanám össze őket, mert Claudiából csak egy van, ahogy más szempontból Babettből is. Neki nem kell claudiásnak lenni, mert az úgyse menne, hiszen eddig még senkinek sem sikerült. Ő annyira erős egyéniség. A régi arcokat én nagyon szeretem és nem tagadom, boldog lennék, ha itt lennének, de most így hozta a sors” – kezdte Tilla, aki a jelenlegi felállással is tökéletes elégedett, már alig várja, hogy beinduljon az ország legnagyobb házibulija.

Fotó: Ripost / Szabolcs László

„Nagyon jó a csapat, én bírom a zsűrit és a szereplőket is. Szerintem nagyon sokat fogunk röhögni. A Sztárban Sztár évek óta az ország egyik legfontosabb műsora a korábbi évadok magasan nyerték a nézettségi versenyeket. Ez a műsor nem csak színvonalas, de szórakoztató is. Nagyon kevés olyan produkció van, amin ennyit lehet nevetni” – mondta a műsorvezető, aki évek óta a színpadról figyeli a történéseket, és képtelen megunni a szerepét. „Nem tudom, hogy képes vagyok-e megújulni, úgy érzem, én egy fix pont vagyok, egy amolyan állócsillag. Amíg ez működik, működik. Azzal, hogy a csapat megújul körülöttem, rengeteg energiát kapok. Engem feldobnak az új arcok” – fejezte be Till Attila.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?