SZTÁRDZSÚSZ

Megtörte a csendet Oszter Sándor: így reagált a vádakra!

A Kossuth-díjas színész a felesége Facebook-oldalán írta ki véleményét az ellene folyó eljárással kapcsolatban. Majd egy hivatalos közleményt is kiadott a család.
  • Szerző: BDF

Oszter Sándor követte felesége példáját: miután Donatella Failonia Facebook-oldalán írta meg bejegyzését a férjét illető vádakkal kapcsolatban. A Kossuth-díjas színész sem bírta magában tartani véleményét.

Azt írja, álmában sem gondolta volna, hogy ekkora "médiavihar" keletkezik abból, hogy eljárás folyik ellene. Továbbra is azt állítja, átverés áldozata lett. Azzal hitegette egy nemzetközi csaló, hogy filmet szeretne forgatni vele.

"A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben, soha senkinek, tehát neki sem tettem ígéretet arra, hogy befolyásolni tudnék egy jogi eljárást, illetve annak bírói személyét. Sőt pénzt sem kértem és nem is fogadtam el." 

Folyamatosan őszintén működtem együtt a nyomozó hatóságokkal, a vádiratban megfogalmazott vádakat nem ismerem el.

Levele végén minden jót kíván rajongóinak, és arra kéri őket, inkább művészi munkájára figyeljenek ahelyett, hogy a különféle mocskolódásokon csámcsogjanak.

Majd egy hivatalos közleményt is kiadtak Oszterék. Ennek szövegét változtatás nélkül közöljük.

A művész úr megtévesztés áldozataként került ebbe a súlyos ügybe. Egy nemzetközi szélhámos, aki magát filmproducernek adta ki, megtévesztette, és egy nagy horderejű film elkészítésével hitegette.  A csalót elfogta a rendőrség és ez az ember terhelő vallomást tett többek között a színművészre is. Oszter Sándor a leghatározottabban cáfol és visszautasít minden olyan nyilvánosságot kapott tényállítást, ami arra vonatkozik, hogy ő bűncselekményt követett el. A leghatározottabban cáfolja és visszautasítja, hogy bárkinek jogellenes segítséget ajánlott volna fel, és hogy ezért bármilyen ellenértéket fogadott volna el.

Oszter Sándor jelen pillanatban, művészi munkájával van elfoglalva. Önálló estekre készül, melynek egyik állomása Szeged lesz október 17-én majd Kiskunmajsa 21-én. Ezen kívül az idén Zsombón bemutatott Rózsa Sándor Legenda zenés betyárjátékot már az ország több helyszínére megrendelték, de utazik a 100 fős társulat Erdélybe és a Felvidékre is.