SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt Kóbor János, ezt mondta Benkő László állapotáról

Az Omega frontembere szerint semmi ok a pánikra.
  • Szerző: Doris

Néhány napja olyan hírek jelentek meg, miszerint Benkő László, az Omega régóta betegeskedő billentyűse válságos állapotban fekszik az egyik budapesti kórházban és egyre kevesebbet észlel a külvilágból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

A vasárnap elérte a 77 éves zenészlegenda barátját és zenésztársát, Kóbor Jánost, aki már 60 éve mellette van jóban-rosszban. Bár azt az Omega frontembere is elismerte, hogy Benkő gyengélkedik, szerinte semmi ok a pánikra.

Fotó: Ripost

„Én optimistán fogalmaznék. Bár az igaz, hogy Laci nincs jó állapotban, de semmi drámai változás nem történt az egészségében. Nagyon jó kezekben van, vigyáznak rá az orvosok. A térdműtét miatt be van gipszelve a lába, biztos az is megviseli, hogy ágyhoz van kötve. Most úgy néz ki, talán két hét múlva kerülhet le a gipsz, akkor biztos megkönnyebbül. Én rendszeresen beszélek vele telefonon, a családtagjai pedig látogatják. Az Omega egy emberként szurkol neki, várjuk vissza, hisz nélküle nem is állnánk színpadra, bár az igaz, hogy a koronavírus-miatt amúgy is elmaradnak a koncertek” – mondta a -nak Kóbor, aki szerint a rekkenő hőség is megviselhette a legendás billentyűst.

Benkő másfél hónappal ezelőtt egyszer már súlyos állapotba került, akkor az orvosok hozták vissza az életbe. Az otthonában lett rosszul, majd a kórházba szállítását követően kiderült, hogy nagy baj van. Hónapok óta volt belső vérzése. Szerencsére akkor is talpra tudott állni, Kóbor pedig reméli, hogy ez most sem lesz másképp.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?