Létrehozva: 2017.12.23.

Marsi Anikó karácsonyra visszakapta a családját

Ez egy nehéz, tartalmas, de eredményes év volt a mûsorvezetõ számára.

Marsi Anikó és a családja másfél évvel ezelőtt hozott egy döntést. A műsorvezető elfogadta a TV2 Tények felkérését, ami azzal járt, hogy Anikónak vissza kellett költöznie Magyarországra. A műsorvezető azóta csak hétvégenként láthatja a családját, ám most, hogy eljött a karácsony, végre újra hosszabb ideig együtt lehetnek. A híradós a %RIPOST% olvasóinak mesélt arról, náluk hogyan telnek az ünnepek.

%RIPOST%: Másfél éve mondott igent élete másik nagy szerelmének, a tévézésnek, ami áldozattal járt. Bár részese a családi életnek, hiszen hétvégenként hazautazik, édesanyaként mit érzett most, amikor megérkezett a férje és a gyerekek, amikor újra megölelhette őket?

Marsi Anikó: Hú, már nagyon vártam! Most valahogy a karácsony közeledtével még lassabban teltek a napok a szokásosnál. De hogy újra együtt vagyunk, most már minden jó megint!

%RIPOST%: Milyen közös programokat szerveznek az ünnepek alatt?

M.A.: A szentestét Szolnokon az anyukámnál töltjük, majd 25-én már a teljes család együtt lesz. Aztán a két ünnep között ismét Budapesten leszünk. Bevallom, a szilvesztert még nem találtuk ki. De úgy vagyunk vele: ahogy esik, úgy puffan. Leginkább majd a gyerekek pillanatnyi igényei, ötletei után fogunk menni, ahogy magunkat ismerem.

%RIPOST%: A karácsony előtti készülődés, valljuk be: kimerítő. Idén mennyire tervezett előre? Az a típus, aki már októberben megveszi az ajándékokat, vagy mindent az utolsó pillanatra hagy?

M.A.: Hetekkel, sőt, néha hónapokkal előre eltervezek mindent az életemben!

Semmit nem szeretek az utolsó pillanatra hagyni, jó előre kitaláltam, megszerveztem mindent, így nyugodtan készülhettem az ünnepekre.

%RIPOST%: Már két nagyfiú, a tizenegy éves Vilmos és a nyolc  éves Vince édesanyja. Kívánságlistát adtak le a srácok karácsonyra vagy inkább minden meglepetés lesz?

M.A.: Is-is. A gyermekeim már hónapokkal ezelőtt a tudtunkra adták, hogy mi az, amit FELTÉTLENÜL szeretnének, és ahogy ez szokott lenni, ez a FELTÉTLENÜL lista azóta csak folyamatosan bővült. A meglepetés persze mindig akkor éri őket, amikor szembesülnek vele, hogy tényleg azt kapták meg, amit olyannyira szerettek volna.

%RIPOST%: Év közben sokat dolgozik, de most eljött a pihenés ideje, itt a karácsony! Mennyi szabadidőt tölthet a családjával?

M.A.: Egészen az iskolakezdésig együtt lesz végre az egész család, és az ünnepek alatt jóval kevesebbet fogok dolgozni a megszokottnál.

A nagyfiam csütörtökön, éppen a megérkezésük után mondta boldogan: „anya, végre most tizennyolc napot folyamatosan együtt leszünk!”

%RIPOST%: Hogyan telik a karácsony a Palik-családban? A készülődés során kinek mi a feladata?

M.A.: A főzés leginkább az én reszortom, a férjem huszonnegyedikén délután még elviszi a fiúkat, hogy megnézzék a Star Wars újabb epizódját – velem ellentétben ők mindhárman nagy rajongók –, és addig én az anyukámmal előkészítek mindent, a fiúk meg majd, remélem, jól meglepődnek.

A menünek nálunk két elmaradhatatlan kelléke: a húsleves és a bejgli. A kettő között pedig minden más is lesz, amit a fiaink szeretnek. Számukra pedig, ahogy ennek hangot is adnak, szinte mindegy, hogy mi lesz, csak végre ne az apukájuk kajáját egyék. Õk hárman zseniálisan elvannak, csak folyamatosan zrikálják az apjukat a főzési tudományával.

%RIPOST%: Ilyenkor, év vége környékén az embernek van ideje számot vetni, átgondolni, mi is történt az elmúlt esztendőben. Hogyan értékeli az évét? Elégedett? Boldog nő, édesanya, feleség?

M.A.: Az életben egyszerre nem lehet mindent. Sok-sok év után visszakaptam a hivatásomat, egy kitűnő csapat tagjaként dolgozhatok a TV2-nél. Szeretek oda bejárni, szeretem a munkámat, szeretem az embereket, akikkel nap nap után együtt dolgozunk a Tények sikeréért. Ennek ára van, hiszen nagyon keveset tudok a családommal lenni, és az igazat megvallva nagyon hiányoznak a hétköznapokon. Viszont mindezt tudtuk előre, és így vágtunk bele ezekbe az évekbe. Szóval, mindent összevetve úgy érzem, hogy nehéz, tartalmas és eredményes év volt az idei.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

mandiner.hu

„Öljetek meg minden zsidót!” – felfoghatatlan állapotok uralkodnak az amerikai egyetemeken

life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

VV Virágnak nem mehet jól a vetkőzés, szempillásnak áll

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó