SZTÁRDZSÚSZ

Maradj otthon! – Erre kér mindenkit a Halott Pénz énekese

Járai Márk saját otthonában adott egy fantasztikus hangulatú koncertet a Maradj Otthon! Fesztivál keretein belül.
  • Szerző: Doris

Szombaton elindult a Maradj otthon! Fesztivál, amely kizárólag a Facebookon létezik. A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, amelyekben megmutatják, mivel töltik napjaikat odahaza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Vasárnap este a Halott Pénz 33 éves sztárja, Járai Márk adott egy fantasztikus hangulatú koncertet az otthonában, és persze mindenkit nyomatékosan megkért arra, hogy maradjon otthon. Először egy Bob Dylan slágert adott elő egy szál gitárral. Produkcióját több mint kétezren nézték élőben, később ez a szám csak nőtt!

„Kívánok mindenkinek nagyon sok erőt és kitartást, hogy maradjon otthon ebben a nehéz időszakban. Én gitározom, főzök és egyre több sorozatot nézek” – árulta el a fiatal tehetség.

Hétfőn este 7-kor pedig indul a Maradj Otthon Challenge: minden este más művész, más sztár az otthonában beszél arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat. A kihívás hétfőn Majkával indul, a keddi házigazdát majd tőle tudják meg a követők.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?