SZTÁR

Borbás Marcsi is arra kér mindenkit: maradjon otthon!

Borbás Marcsi, a Gasztroangyal műsorvezetője is csatlakozott a Maradj otthon! kampányhoz. Arra buzdít mindenkit, hogy maradjanak otthon.
  • Szerző: Ripost

A Gastroangyal műsorvezetője, Borbás Marcsi is csatlakozott a Maradj otthon! kampányhoz. A videójában elmondja: tudja, hogy nehéz ebben a helyzetben személyes kontaktus nélkül élni, a szabadidőnket közeli barátaink nélkül tölteni, de most ezt ajánlják a szakemberek.

Tartsuk be a szakértők kérését, főleg az idősebb korosztály, hiszen most csak ezt az egy lehetőségünk van.

Szombaton elindult a Maradj otthon! fesztivál, amely kizárólag a Facebookon létezik. A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, amelyekben megmutatják, mivel töltik napjaikat odahaza.

Az akció szombaton Rúzsa Magdi, erre az alkalomra rögzített feldolgozásával, a Most élsz! című Máté Péter dallal indult.

Ákos – szombat esti – első karanténkoncertjét követően vasárnap este 8-kor Járai Márk élő koncerttel jelentkezik az otthonából, amit a Maradj otthon! Fesztivál oldalán követhetnek a rajongók.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?