SZTÁRDZSÚSZ

Less be a magyar sztárpár szerelmi fészkébe

Ahogy belépünk Müller Attila és felesége közös otthonába, finom füstölő illat csapja meg az orrunkat.
  • Szerző: Ripost

A műsorvezető és a gyönyörű modell, Larion Zoé lakásának minden szegletéből árad a harmónia és a szeretet érzése.

Majdnem pontosan egy évvel extravagáns esküvőjük után, beengedte a %% napilapot szerelmi fészkébe Müller Attila és felesége, Larion Zoé. A házaspár három és fél éve van együtt szemmellátható boldogságban és harmóniában. Pedig nem igazán sikerült jól első találkozásuk. Attila ugyanis véletlenül fejbe rúgta Zoét egy extrém feladatokkal zsúfolt munkán, ahol vendégszereplőként voltak mindketten jelen.

„Vicces volt, én csak segíteni akartam Attilának, ő pedig megcsúszott, így az első találkozásunk alkalmával szépen fejbe kólintott a lábával – mesélte most már nevetve Larion Zoé. – Mindketten dolgozni voltunk a rendezvényen, ahol ez történt. Beszéltünk pár szót, aztán hetekig nem találkoztunk. Később megint jött egy újabb közös munka, amelyen már mindketten éreztük, hogy lesz valami köztünk. Először egy laza kapcsolatot szerettünk volna, de hatalmas szerelem lett belőle.”

A műsorvezető és felesége azóta is nagy boldogságban él, egy 47 négyzetméteres lakásban. Bár napközben mindketten sokat dolgoznak, este hat után igyekeznek kizárni a külvilágot az életükből. „Mindketten szimpatizálunk a buddhizmussal, így ennek motívumai felfedezhetőek az egész lakásban - mondta a %%-nak Atti. – Én még egy baldachint is építettem szerelmemnek, ahol hol meditálunk, hol csak összesimulva relaxálunk. Erre szükségünk is van, mert szinte minden nap reggel hatkor kelünk, ilyenkor én sétálok egyet a kutyákkal, addig Zoé reggelit csinál. Aztán együtt készülődünk és indulunk el itthonról, de este hat óra körül igyekszünk hazaérni. Ilyenkor változatos a program. Hol beteszünk egy filmet, hol társasjátékozunk, hol kártyázunk, vagy együtt meditálunk. A többiről már nem is beszélve - néz szerelmesen Zoé szemébe Attila.

Néha előfordul, hogy valamelyikünk még tévét nézne, vagy dolga van, a másik pedig már pihenne – folytatja Zoé. – Ilyenkor jön a fülhallgató... De a legtöbbször összebújva alszunk el, beteszünk egy relaxációs zenét, hogy még beszélgetünk egy kicsit elalvás előtt, de mindig belealszunk. De a mi életünk így kerek.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?