SZTÁRDZSÚSZ

Lángoló autó sofőrjén segített ByeAlex

Senkit nem érdekelt, egyedül Alex állt meg segíteni a bajbajutottakon.
  • Szerző: Ripost

ByeAlex nem tudta elfordítani a fejét, azonnal segítséget nyújtott, amikor meglátta a lángoló autót.

Az énekes szombat éjszaka, egy koncertje után az autópályán lett figyelmes a bajbajutott emberekre, akik azóta is hálásak neki. A zenész Facebook-oldalán írt az esetről, mert nagyon megérintették a történtek.

„Már messziről láttuk, hogy lángol egy autó a pálya szélén. Közeledtünk  és arra figyeltünk fel, hogy pár ember fagyoskodik az út szélén. Mindenki elhajtott mellettük és az akkorra már közel roncs formájára égett autó mellett. Megálltunk, hogy segítsünk, de sajnos már semmit se lehetett tenni” – emlékezett vissza a műsorvezető, majd folytatta. 

„Nem vagyunk lánglovagok, mert mondom, sajnos semmit se tehettünk, haszontalanok voltunk, de az, hogy mindenki elhajtott gyáván, (vagy) nemtörődöm módon a semmibe, az szerintem szégyen. Ha én álltam volna ott hasonló helyzetben, érzelmileg még inkább megsemmisülve érezném magam, hogy így kutyába vesznek!  Ebben a pokolban egy pici happy end van, az, hogy az  utasok egy karcolás nélkül kiszálltak az autóból. Isten vagy az univerzum; nevezzük bárhogy, visszaadja nektek majd a jót, én hiszek az ilyenekben... Fel a fejjel”

– írta az oldalán Alex, aki a baleset egyik áldozatától köszönő levelet kapott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?