SZTÁRDZSÚSZ

Január végén költöznek, végre felépült Kulcsár Edina és Csuti otthona!

A házaspár jövő év elején már az új házban élhet, aminek a felépítése éveken át csúszott Csuti különböző építési ötletei miatt.
  • Szerző:

Csaknem teljesen készen áll a költözésre Kulcsár Edina és Csuti otthona! A házaspár életük egyik legizgalmasabb szakaszát éli meg: második gyermeküket várják, nagyjából két hónapon belül pedig beköltözhetnek az új házukba.

Fotó: Markovics Gábor

A kertes családi házat két éven át építtették, ám sokkal hamarabb is készen lehettek volna vele, ha Csuti a munkája során nem változtatja meg sokszor a döntéseit. A TV2-n futó, Szépítők című műsor házigazdájaként ugyanis olyan tippeket lesett el, amiket a saját otthonában is mindenképpen szeretett volna kivitelezni.

„Mindig hétfőnként forgattunk, ezért sokszor már a hét elején jeleztem a szakiknak, hogy megint módosítunk a házon. Például a négy évszakos teraszfedésünk is egy ilyen ötletből született, aminek köszönhetően a nappalink meghosszabbodott” – mondta el a -nak Csuti, aki nem aggódik, Edinával ugyanis nem sietnek sehova.

„Szerencsére nem albérletben élünk, ezért ráérünk, bár szeretnénk, ha a kislányunk már oda érkezne, ezért a január végi költözést reálisnak tartjuk” – árulta el a boldog apuka.

És ezeket olvastad már?