SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: Sírva hozta meg a döntést a magyar énekes

A közkedvelt magyar énekes szomorúan mesélte el lapunknak a történteket.
  • Szerző: BDF

A koronavírus-járvány miatt kénytelen volt beáldozni imádott autóját McHawer! A pandémia berobbanása előtt bizakodva mesélte a -nak, hogy átmenetileg a barátnője szüleihez költöznek Kazincbarcikára, ahol a családi élelmiszerboltban dolgoznak majd. Néhány hét után azonban mégis visszaköltöztek a fővárosba. Ezzel párhuzamosan fájó döntést hozott, megvált az autójától, hogy legyen miből ételt vásárolnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Na. Autócsere megvolt. Opel Insignia limited edition lett a kiválasztott. Ezúton is elnézést kérek a BMW-s társadalomtól. Higgyétek el, sírva hoztam meg a döntést... De ebben a helyzetben most a túlélés a fontos. Most nyertem 2-3 hónapot... A vírusmentesség legyen veletek...

„Nekünk Budapesten van az albérlet, amit fizetni kell. Az nem működik, hogy fizetünk egy halom pénzt a lakásért, és közben máshol élünk. Az a helyzet, hogy a lehető legszívesebben láttak minket a szülők, de nem egészséges, hogy egy hasonlókorú házaspárral éltünk együtt. Hosszú távon mindenkinek kényelmetlen lett volna, ezért visszajöttünk a fővárosba. Gyorsan eladtam az autómat, becseréltem egy olcsóbbra. A különbözetből pedig megpróbáljuk augusztus közepéig kihúzni. Szomorú vagyok miatta, sírva hoztam meg a döntést, hiszen imádtam a járgányt, de valamiből élnünk kell” – mondta el a -nak McHawer.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?