SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntést hozott Erdei Zsolt

Az egykori bokszoló rádöbbent, párja és három gyermeke boldogságánál nincs fontosabb.
  • Szerző: Angie

Sokáig úgy tűnt, zátonyra futott Erdei Zsolt kapcsolata. Az egykori bokszoló gyermekei édesanyja akkor távolodtak el egymástól, amikor Réka a kisfiukkal hat hónapos terhes volt, de a szülést követően sem rendeződött a helyzet.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Madár folyton dolgozott, míg a fiatal anyuka otthon volt a gyerekekkel. Az sem segített, hogy az otthonuk távol esik a fővárostól, így az asszony gyakran úgy érezte, teljesen elszigetelten éli az életét. Erdei pedig dolgozott, ahogy teszi most is, majd munka után rohan a gyerekekért az óvodába, iskolába, este gyakran megfürdeti, megeteti, leteszi őket aludni. Késő estére mindketten annyira fáradtak, hogy amikor befekszenek az ágyba, ők is azonnal elalszanak – erről mesélt korábban az egyik magazinnak Zsolt, aki örülhet, hogy időben észrevette, rossz irányba halad az életük.

„Mint minden párnak, így nekünk is szükségük lenne kettesben töltött időre, közös programokra, de ezt nehéz megoldani, mert Réka édesanyján kívül nincs, akire jó szívvel bízhatnánk a gyerekeket. Ha van is egy kis szabadidőnk inkább pihenéssel tölteném. Persze Réka inkább kimozdulna, ami teljesen érthető, hisz minden idejét a házon belül tölti. Nyilván nekem is hiányzik, hogy többet legyünk együtt, de az ember hajlamos a hétköznapokba belefeledkezni. Bevallom, volt olyan pillanat, amikor megijedtem, hogy szétesik a családunk” – árulta el Erdei Zsolt, aki ma már nem keres kifogásokat, fel akarja dobni a kapcsolatát.

Ha szeretnéd megtudni, mivel teszi izgalmasabbá a kapcsolatát Erdei Zsolt, olvasd el a pénteki lapszámában.

És ezeket olvastad már?