SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, nem akart rendőrt hívni a balesethez Xantus Barbara

Xantus Barbara autóbalesetet okozott és még neki állt feljebb.
  • Szerző:

Három autó ütközött hétvégén Budapest X. kerületében. Erről a számold be először, ahogy arról is, hogy a balesetet vélhetően Xantus Barbara okozta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

A színésznő kocsija hátulról csapódott bele két másik járműbe, szerencsére nem sérült meg senki. Xantus Barbara akkor csak szűkszavúan reagált megkeresésünkre. „Nem szeretnék erről beszélni, így nem fogom kifejteni a baleset körülményeit” – fogta rövidre.

Nem úgy, a baleset egyik áldozata, aki felháborodva kereste fel szerkesztőségünket. Rebeka szerint Barbara viselkedése egyenesen vérlázító volt a helyszínen. „Én és a párom a középső autóban ültünk. Az előttünk lévő kocsi hirtelen lefékezett, mert egy busz besorolt elé. Mi megálltunk, ám ekkor belénk rohant a harmadik autó. Nem tartotta be a követési távolságot. Az ütközés után egyből feltűnt, hogy a vétkes sofőr, az ismert színésznő, Xantusz Barbara. Igazából nem is a személyén lepődtünk meg, hanem a reakcióján. Kiszállt az autóból és megkérdezte, működik-e az autónk, mert ő menne is tovább. Nem érdekelte, hogy megsérült-e valaki, de még egy sajnálom sem hagyta el a száját. Egyfolytában azt hajtogatta, hogy neki dolga van, nem ér rá” – mesélte még most is értetlenkedve Rebeka, majd folytatta.

Fotó: Ripost

„Barbara közölte velünk, hogy mivel nincs erre ideje, jó lenne, ha nem hívnánk rendőrt, viszont nem volt betétlapja sem. Nálunk sem volt, így a párom azonnal kihívta a rendőrséget. Míg a hatóság intézkedett, a művésznő egyfolytában telefonált, egy szót sem szólt hozzánk. A rendőrök kérdésre úgy tűnt, nem is érti, hogy ő okozta a balesetet. Ami viszont még megdöbbentőbb volt számunkra, hogy nem adta meg a telefonszámát” – mesélte értetlenkedve a lány, akinek az autójában, több mint 1 millió forintos kár keletkezett.

Ha még több részletet szeretnél megtudni a balesettel kapcsolatban, olvasd el a csütörtöki lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?