SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, kalandvágy miatt hagyja el családját Fésűs Nelly

Természetesen nem kell semmi rosszra gondolni. A színésznő csupán a TV2 új mûsorával, az Ázsia Expresszel utazik a világ túloldalára.
  • Szerző: BDF

Fésűs Nelly a hétvégén repülőre száll, és az is lehet, hogy több mint egy hónapig távol lesz családjától. Kétség sem fér hozzá, az Ázsia Expresszel a színésznő élete legnagyobb kalandjára készül, ami egyben hatalmas kihívás is lesz a számára.

Még az sem biztos, hogy a kint töltött hetek alatt tudunk egyáltalán telefonon beszélni. Nehéz lesz ez nekem is, a családomnak is.

"Amikor kaptam felkérést, Lajos rögtön támogatott abban, hogy vállaljam el. Mondta, csináljam, ő majd vigyáz a gyerekekre. Anyukám pedig addig hozzánk költözik” – kezdte a Borsnak Nelly, aki elárulta, nehéz lesz a családja nélkül.

„Lajossal a kapcsolatunk eddigi hét éve alatt három-négy nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Csengétől sem voltam még távol egy hétnél tovább. Õk együtt lesznek, nekik könnyebb. Elzának már próbálom beadagolni a helyzetet. Abban reménykedem, nem alakult még ki annyira az időérzéke.

Szerintem nem fogja fel a helyzetet. Az is előfordulhat, hogy meg sem ismer, mire hazajövök.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?