SZTÁRDZSÚSZ

Kezdd az évet a magyar sztárok cuki képeivel!

A hazai celebek édes fotókkal lepték meg rajongóikat az újév alkalmából. Az imádni való családi képektől neked is elmúlik majd a másnaposságod.
  • Szerző: MMB.

Voltak olyan hírességek, akik nem a féktelen bulizást választották szilveszterkor, inkább otthon, családi körben ünnepelték a 2016-os év kezdetét. Összeszedtük  a legcukibb képeket, amiktől neked is biztosan jól indul majd az idei éved.

Majka

A rapper és szerelme a várandós Dundika  óvodás kisfiúkkal lőttek egy különleges szelfit, amin a paplan mögül kikukucskálva köszönik meg rajongóiknak az egész éves támogatást. A családi kép  nem csak ötletesre, de igazán aranyosra is sikeredett.

 

 

Szerző: Majka2015. december 31.

Pirner Alma

A rúdtáncos megmutatta, hogy egy párhónapos baba  mellett is lehet jól szórakozni, kisfiával és férjével készült képe legalábbis nagyon vidám lett. Vicces, 2016-os szemüvegeikben tartják  első közös gyermeküket, és mindhárman mosolyogva kívánnak mindenkinek boldog újévet.

 

Boldog Új Évet mindenkinek!

Szerző: Alma Pirner2015. december 31.

Nádai Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjának mindenképpen a tavalyi év volt a legszebb az életében, hiszen nyáron hozta világra gyönyörű kisfiát, Patrikot. Anikó szilveszteri posztjában  büszkén mutatja meg családját, és kíván mindenkinek sok sikert a 2016-os évre.

 

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!!! Nekünk az idei év a legnagyobb csodát tartogatta! 2015 a legjobb évünk volt! Hajrá 2016!!!

Szerző: Nádai Anikó2015. december 31.

Hódi Pamela és Berki Krisztián

Az Édes Élet sztárjai nem itthon, hanem Amerikában léptek át az újesztendőbe, így az időeltolódás miatt csak később búcsúztatták el a 2015-ös évet. Ettől függetlenül magyar idő szerint éjfél előtt egy édes családi képpel üzentek rajongóiknak. Cuki fotójukat elnézve  úgy tűnik, hogy a Berki családnál végre nagy összhang uralkodik.

 

Nekünk még 7 órát kell várnunk, hogy ünnepeljünk itt Ameriká

Szerző: Hódi Pamela - hivatalos oldal2015. december 31.

Sarka Kata és Hajdú Péter

Habár a sikeres sztárházaspár nem otthon töltötte a szilveszter éjjelt, a buli előtt azért posztoltak egy vidám képet Facebook oldalukra. Noncsival, Dávidkával és két kiskutyájukkal készült fényképükkel elnyerhetnék az Év Legtökéletesebb Családi fotója címet is.

 

Azt kívánom Nektek, amit magunknak; egészséget, boldogságot, szeretetet és sikert 2016-ban

Szerző: Hajdú Péter2015. december 31.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?