SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ezért tartott másfél évig Keresztes Ildikó karanténja

Keresztes Ildikó hamarosan visszatérhet a szülőhelyére, az utóbbi időben ugyanis érthető okokból kifolyólag nem volt lehetősége átölelni a szeretteit.
  • Szerző: ripost

Másfél éven át tartott Keresztes Ildikó karanténja. Az énekesnő természetesen időben megkapta mindkét oltását, ám a koronavírus miatti bonyodalmak következtében éppen ennyi idő telt el azóta, hogy utoljára látta az erdélyi rokonait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ildikó ezért hamarosan Erdélybe utazik, hogy átölelhesse a számára oly fontos szeretteit.

Keresztes Ildikó vallomása

Keresztes Ildikó sok mindent átértékelt a pandémia hatására
Fotó: Keresztes Ildikó

„Mindig feltölt, ha utazhatok, most a legfontosabb, hogy Erdélybe utazhassak. Ott vannak a szeretteim, de másfél éve – a járvány miatt – nem voltam otthon. A pandémia miatt nem találkoztunk, pedig ott van a testvérem, a mostohaanyám, a rokonok. Óriási találkozás lesz, most ez az elsődleges, hogy ez a nagy találkozás meglegyen” – idézte fel a Blikk a Sláger FM műsorában megszólaló Keresztes Ildikó szavait.

Az énekesnőnek nemrégiben új dala jelent meg, az elmúlt másfél év pedig segített neki, hogy átértékelje az életét.

„Voltak olyan zenésztársaim, akiknek fel kellett adniuk a pesti albérletüket és haza kellett költözniük. Szörnyű volt ezt megélni, ahogy azt is, milyen sok fantasztikus kollégát veszítettünk el. Nagyon elgondolkodtatott ez az időszak, a történtek hatására egy kicsit én is összegeztem az életem. Letisztítottam, most már még pontosabban látom, hogy mire kell fókuszálnom.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?