SZTÁRDZSÚSZ

Kiakadtak a rajongók Jollyra: felháborító, amit Suzyval tett

Kínos helyzet alakult ki Jolly és Suzy hétvégi koncertjein! A mulatós sztárpár közös rajongóit megviselte, hogy az énekes magával vitte a fellépésekre a húszéves barátnőjét.
  • Szerző: Ripost

Nagyon bizarr helyzetnek lehettek szem- és fültanúi a hétvégén mindazok, akik Jolly és Suzy koncertjein buliztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A nézőtéren mindenkinek tátva maradt a szája, sokakat pedig a sírás fojtogatott, amikor észrevették, hogy Jolly, a felesége, Suzy mellett fiatal barátnőjével, Barbarával érkezett a falusi mulatságokra – tudta meg a . Fásy Ádám egykori szépségkirálynője elkísérte a fellépésekre a válófélben lévő házaspárt, ahol először mutatkozott nyilvánosan Jollyval a hónapok óta tartó követhetetlen családi dráma után.

Amint a beszámolt róla, a mulatós házaspár még májusban jelentette be, hogy tizenhárom együtt töltött év után a válás mellett döntöttek. Jolly – magára hagyva Suzyt és hatéves kislányukat – rögtön a fiához, Szilveszterhez költözött. A gyászidőszakkal azonban nem egyedül kellett megküzdenie, egy húszéves modell, Barbara is a segítségére volt, akivel a hasábjain vállalták fel először szerelmüket.

Úgy tűnt, a mulatós úszik a boldogságban új párja mellett, és végérvényesen lezárta a házasságát Suzyval. Ám a szeptember váratlan fordulatot hozott. Jolly véget vetett a gyorsan jött románcnak, kibékült kislánya édesanyjával és visszaköltözött a szigethalmi családi fészekbe, hogy nagy reményekkel kezdjen bele az új, közös életbe. A pár azt tervezte, hogy a régi sérelmek miatt eladja a közös házat és másik otthonba költözik, ám nem következett be. Jolly ugyanis meggondolta magát, és újra felmelegítette viszonyát a fiatal lánnyal, akit immáron a közös koncertekre is magával visz.

„Jolly, miért tetted ezt Suzyval?” – olvasható egy rajongói kérdés az internetes hozzászólásoknál, amihez sokan csatlakoztak, és írták, hogy nagyot csalódtak Jollyban! Érzéketlennek tartják, amiért 13 év házasság után így bánt gyermeke édesanyjával. De a helyszínen is többen hangot adtak nemtetszésüknek.

Az erről szóló részleteket elolvashatod a napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?