FÜLES

Ismét szakított Suzyval: Jolly újrakezdte fiatal barátnőjével

Csak néhány hétig tartott a boldog újrakezdés Suzy és Jolly között! A Ripost megtudta, hogy a házaspár alig egy hónap után ismét szakított. Jolly vissza is ment fiatal exéhez, Barbarához, a húszéves lánnyal pedig már fel is melegítették a kapcsolatukat.
  • Szerző:

Alig három hete a hasábjain boldogan jelentette be Jolly és Suzy, hogy négy hónapnyi különélés után újra egymásra találtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mulatós házaspár május végén jelentette be, hogy tizenhárom együtt töltött év után a válás mellett döntöttek. Jolly el is költözött otthonról, magára hagyva feleségét és hatéves kislányukat. Hamar rá is talált a szerelem egy húszéves modell, Barbara személyében, akivel fel is vállalták a szerelmüket.

Fotó: TV2

Ám, Jolly végül iskolakezdés előtt úgy döntött, hogy mégis a családja mellett a helye. Kislánya, Zsuzsika most ment első osztályba, és bár az egész családot megviselték az elmúlt időszak történései, mégis nagy reményekkel kezdtek bele az új életükbe. Azt tervezték, hogy a rossz emlékek miatt eladják közös házukat, és egy másik otthonba költöznek. Ez azonban már nem következhetett be, mert Jolly meggondolta magát, és visszament a fiatal barátnőjéhez, éppen úgy, ahogy a lány azt egy héttel ezelőtt megjósolta... Barbara a Borsnak azt mondta, biztos abban, hogy Jolly és Suzy végül mégis elválnak.

„Mi még nem zártuk le a kapcsolatot Jollyval. Nem szakítottunk! (...) Mai napig szeretem” – mondta el a lapnak Barbara.

A lánynak végül igaza lett: hétfőn Barbara egy olyan képet osztott meg, amin jól látszott, hogy Jolly mellette ül, és egy kacsintós hangulatjelet is tett mellé. Szerdán már közös, ölelkezős képet posztoltak az Instagram-oldalukon, egyértelművé téve, hogy újra egy párt alkotnak.

Értesüléseinket a házaspár sem cáfolta, amikor megkerestük őket, jóllehet, Suzy zaklatottnak tűnt.

A nyilatkozataikat elolvashatod a napilap pénteki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?