LOVE

Váratlan fordulat Jolly és Suzy kapcsolatában: erre ki számított?

Meghitt pillanatnak lehetett szemtanúja Jolly és Suzy egyik rajongója, aki a sztárpár koncertje előtt, a színpad mögött látta meg az ölelkező házaspárt. Elvonultak a viharfelhők?
  • Szerző: BDF

Bennfentes információink szerint sikerült rendezniük a nézeteltéréseiket és újra szent a béke Jolly és felesége, Suzy között. Miután májusban bombaként robbant a hír, hogy a sztárpár 13 év után beadta a válókeresetet és Jolly már el is költözött a feleségétől, rajongóik százai törtek össze a hír hallatán. Elárasztották a sztárpár internetes profiljait és arra biztatták őket, ne adják fel, harcoljanak egymásért, hiszen soha nem késő megbeszélni a problémáikat. Úgy tűnik, csak időre volt szükségük. Jolly több hónapnyi bolyongás után végül hazatalált a családi fészekbe!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár az énekes még július elején izgatottan beszélt a nak bimbózó románcáról, egy 20 éves modellről, Barbaráról, a jelek szerint kapcsolatuknak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A napokban nemcsak a mulatós, hanem a nála 21 évvel fiatalabb nő oldalairól is eltűntek a közös fotóik.

Amíg a családi botrány kirobbanása után a koncertjeiken is érezhető volt a feszültség a házaspár között, és mindvégig tartották a két lépés távolságot, addig néhány napja, legutóbbi fellépésükön már látványosan megváltozott a helyzet. Az egyik rajongójuk a közönség soraiból szúrta ki a színpad mögött ölelkező párost. A békülést pedig Suzy is alátámasztotta, amikor tegnap reggelre visszaváltoztatta a Facebook-oldalán a nevét Tarcsiné Suzy-ra. Természetesen megkerestük Suzyt, aki szűkszavúan reagált a kérdésünkre!

A történet részleteit elolvashatod a napilap pénteki számában.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?