SZTÁRDZSÚSZ

Hízókúrába kezdett a csontsovány Wolf Kati

A dögös énekesnő a Sztárban sztár alatt elmondta, hogy ő sokakkal ellentétben inkább hízni szeretne, mint fogyni - és úgy látszik, az ünnepek alatt tesz is a plusz kilókért.
  • Szerző: MF

A legtöbb családnál a karácsony nemcsak a szeretetről szól, hanem a hatalmas, soha véget nem erő evésekről is. Wolf Kati, aki  nemrég éppen arról beszélt, hogy fel kellene szednie pár kilót, már kedd este megkezdte az ünnepi hízókúrát.

"Dehogy diétázom, hanem éppen, hogy küzdök, hogy egy-két kiló feljöjjön. Ma már hála Istennek elfogadott, ha valaki duci, és nem lehet leírni, hogy milyen kövér, mert ő úgy jó, kereken. Azt viszont le lehet írni, hogy milyen vékony, „ötven kiló vasággyal, hogy néz már ki”. Én pont úgy szenvedek, hogy feljöjjön két kiló, mint akin van egy kis plusz és szenved, hogy leadja. Rosszul esik, ha ezért kritizálnak. Én eszek rendesen reggelit, ebédet, vacsorát, főzök-sütök, de nem látszik meg. Pedig lenne rajtam hely, ahova elképzelem, milyen jó lenne, hogy feljönne rám egy-két kiló"

- mesélte a Velvetnek még a Sztárban sztár alatt az énekesnő.

 

Kati pedig nekifogott a hízókúrának, ínycsiklandó tepertőstálat posztolt ki. A zsíros falatok fogyasztásával remélhetőleg hamarosan eléri, hogy soha többé ne kapjon olyan sértő kritikát, mint Majkától a Sztárban sztár egyik adásában.

 

Ma bekezdem a karácsonyi traktát:). Jöhet a libatepertő!#toportyu #libaliba

Szerző: Wolf Kati2015. december 22.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?