SZTÁRDZSÚSZ

Hivatalos, ekkor tartják II. Erzsébet unokájának esküvőjét, ami várhatóan botrányos lesz

Beatrix hercegnő és a vőlegénye visszafogott lakodalmat szeretnének, de ennek ellenére elkerülhetetlen lesz, hogy sokan háborogjanak a ceremónia miatt.
  • Szerző: The_M

A napokban még arról lehetett olvasni a brit sajtóban, hogy újra elhalasztják Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi esküvőjét. Azonban most bejelentette a királyi udvar, hogy május 29-én egybekel a pár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Az esküvőt a Szent Jakab-palotában tartják, majd II. Erzsébet ad fogadást az ifjú pár tiszteletére a Buckingham-palota kertjében. Beatrix szeretné, ha a lehető legkisebb felhajtással járna a lakodalma, csak minimális sajtómegjelenése lesz a ceremóniának.

De így is sokan fognak háborogni az esküvő miatt. A hercegnőt ugyanis apja, András herceg kíséri az oltárig, őt pedig fél Anglia karóba húzná legszívesebben. Ugyanis az elmúlt hónapokban kiderült, hogy éveken át pedofil szexpartikra járt közpénzen. A botránya miatt kellett a lánya lagziját elhalasztani az eredeti időpontról. A britek többsége nem akarja semmilyen királyi rendezvény közelében látni, így a saját lánya esküvőjén se.

A másik botrányforrás a sussexi hercegi pár lesz. Ha Harry és Meghan nem jönnek el a herceg unokatestvérének nagy napjára, akkor abból lesz botrány, ha eljönnek, akkor pedig abból. Ugyanis mindenki a régen látott családdal fog foglalkozni, és nem a menyasszonnyal és a vőlegénnyel.

És ezeket olvastad már?