SZTÁRDZSÚSZ

Gregor Berni milliókat akasztott Fábrytól!

A színésznő nehéz éveken van túl, de végre lezárult régi persorozata nemrégiben, amelyben Fábry Sándor és számos sajtóorgánum vesztett ellene.
  • Szerző: Buster

Gregor Bernadett kálváriája 2011-ben kezdődött, amikor a színésznő még Magyar Attila párja volt. Fábry műsorának felvételén a Bagi-Nacsa páros figurázta ki őket. A showman pedig szeretőként szállt be az ízléstelen jelenetbe, melyben a színésznőt dominaként jelenítették meg.

Berni természetesen perelt, és öt és fél év után a bíróság ki is mondta az ítéletet. Fábry Sándort és az RTL Klubot együttesen 2 millió forint fájdalomdíj megfizetésére kötelezték, melyre rá kell dobnia az eltelt évek után járó kamatokat.  Ezen felül levélben kell bocsánatot kérnie, melyet Berni teljes terjedelmében megjelentethet.

A színésznő emellett számos sajtópert is indított, mivel újságcikkek garmadája foglalkozott folyamatosan azzal, hogy éppen állapotos-e, vagy sem. Ezek a perek is mind sikerrel zárultak, és még egyszer ennyit hoztak a színésznő konyhájára. Minderről az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén beszélt.

"Megszenvedtem ezeket az éveket. Nyugtatóval jártam tárgyalásokra, és lesütött szemmel közlekedtem, mert rettenetesen szégyelltem magam a rólam keringő hírek miatt.

Megalázott voltam, és ez egészen addig eltartott, amíg a bíróság nem mondta ki minden esetben, hogy igazam van.

Ezt persze nem nagyon akarták megírni, de nekem mégis erőt adott. Már újra emelt fővel járhatok az emberek között" - mesélt gyötrelmeiről Hajdú Péternek az ATV stúdiójában Gregor Bernadett, aki számos érdekes és sosem hallott történetet osztott meg a műsorvetővel, melyeket vasárnap este 21 órától tűz műsorára a csatorna.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?