esti frizbi hajdú péterrel

17 találat
FÜLES

Magántanulók lettek Gesztesi fiai

Gesztesi Károly két kamaszfiát eddig sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, a 18 éves Márkó azonban most úgy döntött, elkíséri édesapját a vasárnapi Esti Frizbi forgatására.

HŰHA

Döbbenet a stúdióban, 28 éves szűzlány ajánlkozott fel Hajdú Péternek

De vajon mit felelt erre a meglepett műsorvezető?

LELKIZŐ

Retteg a magyar sztáranyuka, lehet, nem jön össze a második baba

Három betegség is jelen van a gyönyörű műsorvezető szervezetében...

SZTÁRDZSÚSZ

Születendő gyermekéről vallott az ismert magyar műsorvezető

Cooky és párja, Debóra között 27 év korkülönbség van. A népszerű rádiós a vasárnap este az ATV-n adásba kerülő Esti Frizbiben mutatta meg várandós szerelmét.

FÜLES

Hajdú Péternek elege lett: Elhagyta az országot

A műsorvezetőnek elege lett a beköszöntő őszi időjárásból és elutazott egy kicsit napfürdőzni. Hogy hol jár, azt nem tudjuk, de irigykedünk.

FÜLES

Hoppá: Hajdú Péter elárulta, miért nem ment el a válóperére

Gyorsan lezajlott a házaspár csütörtöki békéltető tárgyalása, de nem azért, mert a felek megerősítették válási szándékukat. Hajdú Péter mint felperes ugyanis nem érkezett meg a bíróságra és telefonon sem lehetett elérni.

LOVE

Döntő hétvége vár Hajdú Péterre és kedvesére

A műsorvezető nem véletlenül várt volna azzal, hogy előálljon új kapcsolatával, hiszen egy nagyon fontos találkozó még hátravan, hogy "zöld utat" kapjon választottja...

SZTÁR

Tvrtko: Hajdú, mikor adod meg a pénzem?

Hajdú Péter rutinos kérdezőnek számít, most azonban meggyűlt a baja beszélgetőpartnerével. Jó hangulatú adok-kapok az esti Frizbiben...

LELKIZŐ

Elképesztő, amit Pataky Attila állít a rákról

Napok óta olvasható szinte mindenhol, hogy Pataky Attila a hagyományos orvoslást megtagadva, egy másik úton járva gyógyult ki rákjából. De vajon nem veszélyes ez? Hajdú Péter bekérdezett.

HŰHA

Felesége nélkül tért haza Amerikából Hajdú Péter!

Bár az ünnepeket Hajdú Péter egy földrészen töltötte feleségével és gyermekeivel, nem együtt tértek haza Amerikából. Péter már javában Budapesten forgatott, amikor Kata Facebook oldalán megjelent egy kép, amin a gyerekekkel Floridában látható.

SZTÁRDZSÚSZ

Grófoéknál az asszonynak nincs helye az asztalnál

Kis Grófo családjában megállt az idő. Hiába a modern világ, hiába az emancipáció, a család asszonyainak semmi közük nem lehet a férfiak társaságához.

SZTÁRDZSÚSZ

Havas kamerák előtt osztotta ki Hajdú Pétert

Kemény leckét kapott Hajdú Péter. A leckéztető pedig az a Havas Henrik volt, akitől még a legtapasztaltabb riportereknek is inukba száll a bátorságuk...

HŰHA

Hoppá! Sarka Kata helyére pályázik Kelemen Anna

Mindenki Annácskája kivételesen nemcsak elfogadta Hajdú Péter meghívását, de meg is érkezett a Frizbi stúdiójába. És ha már ott volt...

SZTÁRDZSÚSZ

Gregor Berni milliókat akasztott Fábrytól!

A színésznő nehéz éveken van túl, de végre lezárult régi persorozata nemrégiben, amelyben Fábry Sándor és számos sajtóorgánum vesztett ellene.

LELKIZŐ

Nagymamája miatt maradt életben Nótár Mary

A népszerű énekesnő nem is egyszer akart véget vetni életének. Alig egy hónappal azután, hogy ájultan találták otthonában, újból elszánta magát...

SZTÁRDZSÚSZ

Itt az igazság Tóth Vera szakításáról!

Hajdú Péter óriási rutinnal kérdez, és aki vele szemben ül, egyszerűen nem tud köntörfalazni. Tóth Vera a Frizbiben vallott színt kapcsolatáról.

SZTÁRDZSÚSZ

Nótár Mary bevallotta, miért ült begyógyszerezve volán mögé!

Valóban csak hajszálon múlott az énekesnő élete. Öngyilkossági kísérlete után autóját is összetörte. Hajdú Péternek bevallotta, miért tette.