SZTÁRDZSÚSZ

„Ne a gyerekeid életét tedd tönkre” – Fekete Dávidnak segítségre van szüksége!

A rajongók szerint Fekete Dávidnak segítséget kéne kérnie, mert nem normális, ahogyan viselkedik.
  • Szerző: Ripost

Egy hosszas bejegyzésben üzent ikerfiainak és nevelt lányának Fekete Dávid a Facebook-oldalán. Mint ismeretes, az énekes még csütörtökön, a felesége, Regina tudta nélkül jelentette be, hogy tönkre ment a házasságuk, miután a családanya megcsalta őt. Aztán kiderült, hogy Dávid sem volt éppen hűséges...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azóta állítólag a családja felé sem nézett, most szintén a profilján üzent a gyerekeinek. Azt magyarázza, hogy régóta súlyos problémákkal harcol, de mindvégig azért küzdött, hogy a családjának jó legyen.

Fekete Dávid

Fekete Dávidot pszichológushoz küldik a rajongók (Fotó: Facebook)

„Apa nem azért nem ért mindig haza időben, mint ahogyan anya bosszúból, vagy tudom is én, miért nyilatkozta, mert annyira nem érdekelte volna, hiszen alig vártam, hogy lássalak titeket. Hanem azért, mert apa súlyos problémákkal harcol. Amiről Ő is tehet. Apa mindig is azért küzdött és arról álmodott, hogy rendben legyünk együtt, és hogy jóra forduljon minden, hogy igazán egy család lehessünk, külön költözve is” – fogalmazott az énekes.

Úgy tűnik, hogy szavai nem hatnak meg senkit, a rajongóit pláne. Szánalmasnak nevezik Dávidot, és arra kérik, hogy keressen fel egy szakembert.

„Szánalmas, klinikai eset vagy. Inkább látogass el egy pszichológushoz, és ne a gyerekeid életét tedd tönkre” – írta egy kommentelő.

„Te egyre lejjebb süllyedsz. Ezek után már csak nevetni lehet. Szánalmas vagy” – fogalmazott más.

„Beteg vagy! Keress fel egy pszichológust” – hangsúlyozta más.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?