LELKIZŐ

Fekete Dávid élő adásban tálalt ki: megcsalták egymást a feleségével! – Videó

Az énekes a Mokkában elárulta, hogy egyikük sem volt hűséges a másikhoz, ezt pedig már nem bírta el a kapcsolatuk.
  • Szerző: ripost

Csütörtök este, egy meglehetősen szókimondó bejegyzésben közölte a nyilvánossággal Fekete Dávid, hogy hat boldognak tűnő év után válik a feleségétől, Reginától. Az ok nem más, mint a megcsalás: Dávid a Facebookon közölte a nyilvánossággal, hogy Regina szeretőt tartott, a Mokka péntek reggeli adásában azonban bevallotta, hogy ő is megcsalta a feleségét!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától
Fotó: TV2

„Sajnos a kapcsolatunk véget ért, nem szeretnék belemenni a részletekbe, mert ő nincs itt, hogy megvédje magát. Több évvel ezelőtt egy nagyon komoly problémába kerültem, volt egy nagyon komoly vállalkozásom, ahol több százmillió forintot kicsaltak tőlem, átvertek az én rossz döntéseim következtében. Ez egy nagyon komoly sztori, és sajnos ennek következtében sok probléma adódott a házasságunkban is. Nyilván az én hibám is, mert amiben én hibáztam, azért vállalom a felelősséget” – mondta el a Mokkában Dávid.

Az énekes hozzátette, a házasságuknak az sem tett jót, hogy az anyagi csőd után Regina szüleinek tetőterébe költöztek, ami még több konfliktust teremtett közöttük.

„Folyamatosan éreztem, hogy távolodunk egymástól, és nem azt a Fekete Dávidot láttam a szemében, akit megszeretett, hanem egy ilyen... nem tudom, nem akarok ebbe jobban belemenni.”

Dávid ezután rátért a megcsalásra, aminek során kiderült, hogy állítása szerint nem csak Regina lépett félre, hanem ő is megcsalta a feleségét, két egyéves gyermekének anyját.

„Volt tegnap egy nagyon komoly beszélgetésünk, másfél óra alatt kibukott az, amit éreztem, hogy eltávolodott tőlem, nem úgy viszonyult hozzám. Elmondta, bevallotta, közben jöttek a szülei a kommenttel, hogy ez nem úgy volt, de nekem nagyon komoly bizonyítékaim vannak arra, hogy ez így van, hogy ő is félrement. Be is vallotta, én ezt meg is bocsátottam volna neki.”

Istenes László kérdésére, miszerint hogyan lett volna a három gyermek mellett ideje Reginának megcsalni Dávidot, Orosz Barbara rámutatott, hogy nyilván a szülők segítettek a kicsik körül, amire az énekes elmondta, hogy ez pontosan így történt.

„Én is megcsaltam. Be is vallottam, fel is vállaltam neki, hogy amikor eltávolodott tőlem, én is követtem el hibát. Én nem akarom őt hibáztatni, nem akarom magamat hibáztatni, de úgy érzem, innentől már nincs értelme.”

Dávid szerint már nincs értelme folytatni a házasságukat, szerinte az üzleti és magánéletének rossz döntései miatt egy olyan spirálba keveredett, amiből nagyon nehéz kikerülni.

Az énekes elmondta, jelenleg képtelenek szóba állni egymással a 23 éves feleségével, nem tudja, hogy mi lesz a két közös gyermekükkel.

A Mokka teljes videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?