HŰHA

Fekete Dávid felesége a Facebookról tudta meg, hogy válnak

Hat év együttélés és másfél éves házasság után válik Fekete Dávid és felesége. A hír mindenkit sokkolt, de főleg Reginát.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávid csütörtökön a Facebookon jelentette be, hogy válik, mert párja másnál kereste a boldogságot. Mint később kiderült, az énekes is félrelépett, ráadásul feleségének meg sem említette a válást, Regina a közösségi oldalról értesült róla.

Fekete Dávid bevallotta: megcsalták egymást a feleségével.

Fekete Dávid bevallotta: megcsalták egymást a feleségével.
Fotó: FEM3

„Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt” – kezdte a Blikknek szomorúan Regina, aki őszintén mesélt arról is, hogyan ment tönkre házasságuk.

„Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel, volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van. Az egyéves ikrek mellett vissza kellett mennem dolgozni, ha nem lennének a szüleim, akiknek a házában élünk, akkor nem is tudom, hogy csináltam volna ezt végig” – sorolta Regina, aki azt is elárulta, Dávid állandó féltékenysége is komoly vitákat generált.

Eltűnt az életükből a romantika

„Azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki.Mindketten követtünk el hibákat, és igen, mindkét részről volt megcsalás” – sóhajtott a fiatal lány, aki tudja, hogy menthetetlen már a házassága. Most a gyermekeire kell koncentrálnia, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?