SZTÁRDZSÚSZ

Ezt írta Curtis édesanyja a gyilkossággal gyanúsított fia ügyéről

Fontos döntés született a gyilkossággal gyanúsított Sz. Lajos és társai számára. Így reagált a történtekre Curtis édesanyja.
  • Szerző: ripost

Amint a is megírta, a gyilkossággal gyanúsított, Sz. Lajos és társai számára igen kedvező döntés született: elhagyhatják a börtönt, ettől kezdve házi őrizetben lesznek. A döntés még nem végleges, mivel állítólag az ügyészség fellebbezett, de Curtis testvérének ügyvédje szerint a fellebbezésnek nem ad helyt a bíróság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elhagyhatja a börtönt, házi őrizetbe kerül Curis bátyja? (Fotó: Bors)

A váratlan hír hamar eljutott az egész családhoz, így Curtisék aggódó édesanyjához is, aki a Facebookon írta le az érzéseit.

„Drága, szép nagyfiam. Nagyon szeretlek! Hála Istennek” – írta Széki Lajosné, aki sokat betegeskedett az elmúlt hónapokban, fia ügye pedig biztosan még jobban megviselte. Talán most egy kicsit fellélegezhet a mama.

Fotó: Facebook

Mint ismeretes, Sz. Lajost és L. Istvánt azzal gyanúsítják, hogy 2009-ben meggyilkolták és elásták Katzenbach Imrét. A labdarúgó holttestét tavaly decemberben találták meg, a szakértők szerint a fejére mért ütés végzett vele.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?