SZTÁRDZSÚSZ

Eltiltotta gyerekét a szüleitől Oszter Alexandra

Egyszerûen képtelen megnyugodni Failoni Donatella, akit férjével együtt lányuk, Oszter Alexandra a minap nyilvánosan tagadott meg. Kiderült, olyannyira elmérgesedett közöttük a viszony, hogy Alexandra már a kisfiát is eltiltotta a nagyszülőktől.
  • Szerző: Ripost

Egyre több részlet utal arra, hogy az Oszter családban évek óta nagy a baj. Oszter Alexandra szerdán fakadt ki Facebook-oldalán, és támadta meg szüleit nagy nyilvánosság előtt.

Azelőtt csupán sejteni lehetett apja és lánya zűrös kapcsolatát, de immáron tény, hogy áll a bál az Oszter famíliában. A lány elhatárolódik apjától és annak ügyeitől, de ami a legszomorúbb, saját édesanyjától is.

Lelkileg és fizikailag is nagyon rosszul vagyok. Nincs változás! Eddig sem keresett a lányom, és azt is tudom, hogy ezután sem fog! Megviselnek a történtek!

– kezdte Failoni Donatella, aki lánya ellenségeskedése miatt kevés esélyt lát a békülésre, de mégis reménykedik abban, hogy Alexandra egyszer észhez tér.

Oszter Sándor felesége részletesen mesélt érzéseiről a családi botrány kapcsán! A részleteket elolvashatod a %% napilap pénteki számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?