SZTÁRDZSÚSZ

Demcsák Zsuzsával való viszonyáról vallott L.L Junior

A rappert mély barátság köti össze a műsorvezetővel, és az utóbbi időben több alkalommal találkozott Zsuzsa indiai kedvesével is.
  • Szerző: BDF

Szoros baráti viszonyt ápol egymással Demcsák Zsuzsa és L.L. Junior! A zenész elmondta, hogy sokat köszönhet a műsorvezetőnek és indiai szerelmének, Krishannak, akik élete legnehezebb időszakában is mellette álltak, amikor tavaly augusztusban elgázolták kisfiát, a hároméves Dávidkát, aki a balesetben életét vesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Emberileg nagyon fontosak számomra. Sokat beszélgettünk a tragédia után, Krishan és Zsuzsa segített a gyászban. Voltunk náluk Lacikával, aki nagyon élvezte az együtt töltött időt Zsuzsa gyermekeivel” – árulta el Junior a Blikknek.

„Régóta jóban vagyunk, még a mokkás időszakában ismertem meg, és minden egyes alkalommal jó kis eszmecseréket folytatunk. A párjában, Krishanban pedig egy tüneményes embert ismertem meg. Gyakran beszélgettünk az erőről, gyengeségről, gyászról és minden másról, igazán lélekemelő volt. Egyszerűen árad belőle a szeretet, és nagyon hálás vagyok, hogy a barátaimnak mondhatom őket, nagyon összeillő pár” – mondta a zenész.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Juniorral, vagyis Lacival a kisfia tragédiája után lettünk nagyon szoros baráti viszonyban. Nagyon remélem, hogy az a közeg, amiben fogadtuk őt és kisfiát, tudott neki segíteni. Fantasztikus ember, akinek hatalmas szíve, lelke van” – tette hozzá Demcsák.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?