LELKIZŐ

A temetés részletei: így kísérik utolsó útjára L.L. Juniorék kisfiát

Az énekes mindent megtesz annak érdekében, hogy Dávidkát méltó módon búcsúztathassák el.
  • Szerző: E.J.

Hófehér koporsóban, lovashintón kísérik utolsó útjára pénteken L.L. Junior kisfiát, Dávidot.

Az énekes kedden átélte minden szülő rémálmát: át kellett vennie a szombaton elhunyt gyermeke halotti bizonyítványát, és kiválasztania a Fiumei úti temetőben Dávidka sírhelyét.

Fotó: Markovics Gábor

Junior mindent megtesz annak érdekében, hogy a tragikus balesetben elhunyt gyermekét méltóképpen helyezzék végső nyugalomra. A gyászolók először egy szabadtéri ravatalozónál gyűlnek majd össze, ahova bármilyen virágot vihetnek, az egyetlen kikötés csupán az, hogy másfél méternél nagyobb átmérőjű koszorút senki ne vigyen a helyszínre.

A kisfiú aprócska, fehér koporsóját ugyanilyen színű hintóval és lovacskával viszik a szabadtéri ravatalozóból a sírhoz.

A megtudta, hogy bár a roma hagyományok szerint a koporsó szinte minden esetbe nyitott, a kisfiú súlyos sérülései miatt most zárva marad. A temetés nyilvános lesz, Junior ugyanis tudja, hogy közszereplőként az élete minden pillanatáról tudni akar a nagyközönség.

Emellett meg szeretné adni a lehetőséget a rajongóinak is, hogy elbúcsúztassák imádott kisfiát, egyetlen kérése van csupán: mivel a kisfia már a mennyországban van, mindenki fehér ruhában rója le kegyeletét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?