SZTÁRDZSÚSZ

Demcsák Zsuzsa kisfia valóra váltotta a mami álmát - fotó

Már minden általános iskolában tombol a vakáció, és ahogy az lenni szokott, a büszke szülők ilyenkor teleszórják a közösségi oldalakat gyerekük kiemelkedő teljesítményének hírével. A legkülönlegesebb elismerésben talán Demcsák Zsuzsa kisfia részesült.
  • Szerző: Léna

A vakáció kezdetével a legbüszkébb szülő címéért szállhatnának ringbe hírességeink. Összegyűjtöttük az elégedett mosolyok és kitűnő bizonyítványok fotóit, amiket Demcsák Zsuzsa, Liptai Claudia és Bálint Antónia megosztott a nagyvilággal.

Demcsák Zsuzsa kisfia Benedek még az iskola díszpolgára címét is megkapta, így még nagyobb lehet az ünneplés, hiszen a Mokka háziasszonyának mindkét gyermeke kitűnő eredményt ért el. 

 

Hihetetlen boldogság! Kitűnő bizonyítványok, dícséretek, iskola díszpolgára cím! Én vagyok a világ legbüszkébb anyukája! Vakáció

Posted by Zsuzsa Demcsák on Thursday, June 18, 2015

Liptai Claudia kislánya Panka, pedig nem csak a sportban nyújtott kiemelkedő teljesítményt, de az iskolapadban is remekelt.

 

Bálint Antónia szintén megosztotta kislánya remek eredményét, mint írta, az a legjobb érzés, hogy mindkettejük munkája benne van a remek eredményben.

 

Kitűnő bizonyítványát nézegeti az én életem értelme !!Annyira jó érzés, hogy ezt is megcsináltuk!Az a legjobb, hogy ketten, együtt csináltuk meg!!Hajrá! Jön a harmadik!!!

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on Thursday, June 18, 2015

És ezeket olvastad már?