SZTÁRDZSÚSZ

Megtört a jég: Már közös programot szervez Curtis és Majka

Újra közelít egymáshoz Majka és Curtis! Még újabb közös munkára is van kilátás.
  • Szerző: Ripost

Curtisnek rendeződött a kapcsolata Majkával! Amint a is beszámolt róla, szoros barátságuk tavaly augusztusban lazult meg, amikor Majka egy szegedi koncerten a közönség előtt jelentette be, hogy Curtis drogproblémákkal küzd, ami tarthatatlan, ezért képtelen tovább együtt dolgozni vele. A történtek után Curtis drogelvonóra ment, és talpra állt. Nem is tehetett mást, hiszen időközben kiderült, hogy szerelme, Krisztike babát vár, és kisfiút hord a szíve alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A feleségemért és a kisfiamért álltam fel a padlóról, és elmondhatatlan jó érzés, hogy a lemezem, a dalaim sikeresek, és hogy harminc napon harmincnégyet koncerteztem a nyáron” – kezdte a Borsnak Curtis, aki elárulta, újra jóban van Majkával, de egy valamiben sosem fognak egyetérteni. Ettől függetlenül már közös programokat szerveznek.

„Az állapot, ami körülöttem uralkodott, valóban nem volt elfogadható, ebben igaza volt Majkának. De senki másra nem tartozott a problémám, amit ő ország-világ előtt kiteregetett. Szeretem, de a mai napig elítélem azt, amit tett, mert – meglehet, kellett ez a löket, hogy észbe kapjak – mindez komoly dolgokat vonhatott volna maga után, hiszen illegális dolgot műveltem. Bűncselekményt követtem el, amiért a rendőrségen is felelhettem volna. De már nem rágódom ezen, rég megbocsátottam neki, és ez olyannyira a múlt része, hogy mára már közös focit szervezünk épp, hogy a csapatommal jól megverjük az ő csapatát” – magyarázta Curtis, aki hozzátette, gyermeke, Doni érkezésével teljesen megváltozott az élete. Teljesen átformálta őt az apaság. Új életében pedig barátja, Majka is osztozik vele, akivel a közös munka sincs kizárva.

„Majka még nem látta a fiam, de mindennap küldök neki képeket, videókat, úgyhogy naprakész Doniból. A találkozás is hamarosan meglesz, csak betegség nehezítette a dolgokat. És nem tartom kizártnak, hogy egyszer nem csak a magánéletben rendeződünk.”

És ezeket olvastad már?