SZTÁRDZSÚSZ

Válságba került Csobot Adél és Istenes Bence házassága?

Megdöbbentő vallomást tett a népszerű magyar sztárpár a hot! magazinnak. Az interjú során a hűség is szóba került.
  • Szerző: szbd

Mindössze 18 éves volt Csobot Adél, amikor összeismerkedtek Istenes Bencével egy tehetségkutató műsorban. Kapcsolatukat egy ideig titkolták, majd pedig szakítottak. Egy év különlét után azonban rájöttek, nem bírják egymás nélkül. Azóta két gyermekük született.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A HOT! magazin csütörtöki számából kiderül, azt nem tagadják, több hullámvölgy van mögöttük és még most is van bizonytalanság a kapcsolatukban.

„A nyolc év alatt megtanultuk, hogy annyira érezzük és értjük egymást. Azt is érezzük, mikor távolodunk, most vagyunk a legtávolabb egymástól. Mintha máshol lennénk. Nagyon sokat kell tanítanunk egymásnak” – mondta Bence, Adél pedig hozzátette, hogy amikor jó, akkor különlegesen jó együtt.

Ami pedig a hűség kérdését illeti, a fiatal édesanya nem volt teljesen biztos abban, hogy sosem fog előfordulni, hogy másnál keresik a boldogságot.

”Lesznek testi és lelki kilengések, de remélem, leszünk annyira észnél, hogy mikor oda jutunk, azt mondjuk: menjünk tovább együtt„ – vallotta be Adél teljes őszinteséggel.

Fotó: hot! magazin

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?