SZTÁRDZSÚSZ

Ezen sokan ki fognak akadni: Így akar szülni Berki Krisztián felesége, Mazsi

Berki Mazsi mindenórás kismama, bármelyik pillanatban anyuka lehet.
  • Szerző: Angie

Berki Mazsi hamarosan anyuka lesz, hiszen megszületik első kislánya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Őszintén vallott a babavárásról Berki Mazsi

Őszintén vallott a babavárásról Berki Mazsi
Fotó: Ripost

Ahogy a Hot! -magazin arról beszámolt, a házaspár még nem tudja a baba nevét, Berki Krisztián egy numerológus segítségével fogja kiválasztani, de az biztos, hogy mikor már a kórházban lesznek tudni fogják ahogy mindenki más is, ugyanis, élőben fogják közvetíteni a szülést!

Mazsi eredetileg természetes úton, medencében szeretne szülni, de a császármetszéstől sem idegenkedik, ahogy attól sem, hogy Krisztián élőben közvetítse a legbensőségesebb pillanatokat.

Fotó: Hot!

„Hónapok óta különböző szülési videókkal álmodom és fekszem le így azt gondolom, ha a feleségemnek ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera pedig nem zavaró senkinek. Így mind a határon túli magyarok, mind pedig a magyarországi követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk és hogyan örülünk a gyermekünk születésének” – mondta Krisztián , majd Mazsi vette át a szót.

A filmekben megszépítik a valóságot, így nem zárkózom el , hogy megmutassuk a kendőzetlen igazságot. Hogy felkészüljek lelkileg a szülésre rengeteg videót néztem és hálás vagyok azoknak a nőknek, akik megosztották velünk ezeket a pillanatokat. Komplikáció esetére természetesen lesz egy B terv is, de tudom, hogy minden rendben lesz. Kérdés, hogy Krisztián bírja-e majd ” – mondta a kismama.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?