SZTÁRDZSÚSZ

„Apás szülést tervezünk” – Berki Krisztián végig ott lesz a felesége mellett

Berki Krisztián és felesége, Mazsi egy élő videóban meséltek arról, hogyan készülnek kislányuk születésére. Mint kiderült, Berki is ott lesz a szülőszobán.
  • Szerző: Ripost

Hamarosan megszületik Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeke! A szülők már nagyon várják, hogy kezükben tarthassák kislányukat, ám addig is megosztottak pár részletet a szüléssel kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Végh István / Bors

„Apás szülést tervezünk. Azt meglátjuk, hogy apuka szeretne-e végig bent lenni. Én viszont azon leendő édesanyák közé tartozom, aki nem szeretné, hogy a szülés után valami megtörjön a férjében, és ne nézzen rám nőként”kezdte Mazsi, majd Berki is beviharzott a szobába és elmondta a saját álláspontját.

„Nem kérdés, hogy szeretnék-e ott lenni. Amikor egy új élet születik, szerintem minden férfinek fontos, hogy jelen legyen, viszont nem mindenki bírja. Tiszteletben kell tartani azokat a férfiakat is, akik ilyenkor ajtón kívül szeretnének lenni. Ám, ha egy nő számára segítséget jelent, hogy mellette van a férje, akkor kutya kötelességünk ott lenni” – tette hozzá Berki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?