SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Andi szokatlan módon győzi le a pánikrohamokat

Sokáig küzdött a pánikbetegséggel, végül megtanulta legyőzni a rohamokat.
  • Szerző: angie

Balázs Andit kiegyensúlyozott, mosolygós nőként ismerte meg az ország, de volt olyan időszaka, amikor elhatalmasodott rajta a szorongás.

Balázs Andi pánikbetegség

Balázs Andi pánikbetegséggel küzdött
Fotó: TV2

Két szörnyű családi tragédia is történt Balázs Andival a múltban, amelyek nagyon megviselték. Még kicsi volt, amikor a nővérét elgázolta egy részeg sofőr, később pedig az édesanyja betegsége emésztette a lelkét.

Ma már szerencsére jól van, csak ritkán tör rá a szorongás, de ez annak köszönhető, hogy korábban szakember segítségét kérte.

„Ez az érzés egész nap velem volt, nagyon nyomasztott, éjszaka aludni se tudtam. Amikor felismertem, hogy ez egy általános szorongás, akkor döntöttem el, hogy szakember segítségét kérem, felkerestem egy pszichológust 8 évvel ezelőtt” – árulta el Balázs Andi, akinek akkoriban a terápia segített, de édesanyja halála miatt végül pánikbeteg lett. A terápiának köszönhetően ma már kevesebbszer tör rá a szorongás .

Fotó: Instagram

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen eltűnt az életemből, de ha közeledik felém és elindul a szorongás, mindig emlékezetem magam arra, hogy ez micsoda. Visszaemlékszem a pszichológus szavaira. Én így leszek jobban” – mondta Balázs Andi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?