SZTÁRDZSÚSZ

Aggasztó hír, pozitív lett Plácido Domingo koronavírus tesztje

A világhírű spanyol operaénekes a Facebookon tudatta, hogy megfertőződött.
  • Szerző: Doris

Karanténba került családjával együtt Plácido Domingo, világhírű spanyol operaénekes, miután kiderült, hogy megfertőződött az új koronavírussal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A világhírű operaénekes köhögött és be is lázasodott, ezután döntöttek a vizsgálat mellett. A teszt sajnos pozitív lett.

„Emberi kötelességemnek érzem bejelenteni, hogy pozitív lett a koronavírus tesztem. A családom és én izoláltuk magunkat egészen addig, amíg ez az orvosok szerint szükséges. Jelenleg jól vagyunk, de lázam volt és köhögtem, ezért döntöttem úgy, hogy kivizsgáltatom magam. A teszt pozitív lett. Könyörgök mindenkinek, hogy legyen nagyon óvatos, kövesse az előírásokat. Mossatok gyakran kezet, tartsatok egymástól legalább egyméteres távolságot. Tegyünk meg mindent, hogy megállítsuk a vírus terjedését. Ami a legfontosabb, maradjon mindenki otthon! Együtt meg tudunk küzdeni a vírussal, hogy megállítsuk ezt az egész világot érintő krízist és hamarosan visszatérjen minden a régi kerékvágásba. Kérek mindenkit, kövesse országa kormányának előírásait, hogy biztonságban maradjon és ne csak magát, hanem az egész környezetét megóvja a bajtól” - írta az énekes a Facebookon.

A kommentelők egyébként eltérően reagáltak a hírre. Vannak, akik komolyan aggódnak Domingóért, míg mások egyáltalán nem sajnálják, szexuális ragadozónak tartják, miután a Los Angeles-i Operaház hitelesnek találta az ellene felhozott vádakat.

És ezeket olvastad már?