SZTÁRDZSÚSZ

A rosszakaróknak üzen Lagzi Lajcsi ügyvédje: Ezért megfizetnek

Nem válogatnak az eszközökben az illetékesek. Könyörtelenül, még egy háromgyerekes családanyát is be akarnak sározni!
  • Szerző: BDF

Már másfél éve húzódik Galambos Lajosék 50 milliós közműlopási ügye. Bármi is lesz az ítélet, a harcokat elsősorban Lajcsi felesége, Galambos Boglárka szenvedi meg.

„Semmilyen bizonyíték nem szól ellene. Nincs terhelő telefonlehallgatási jegyzőkönyv, és persze olyan tanú sem, aki azt állítaná, hogy Galambos úr feleségének köze lenne bármihez. Igen, ő a nyomozás ártatlan áldozata. Álláspontom szerint azért lett mégis „bűntárs”, hogy Galambos urat ily módon is presszionálják, ha úgy tetszik, megtörjék. Arra törekszünk, az ügy lezárultával igenis legyen annak következménye, hogy az illetékesek mennyire nem válogattak eszközökben, még egy háromgyermekes családanyát is megpróbálnak besározni.

Minden jogi eszközzel elégtételt fogunk venni, akár Strasbourgig is elmegyünk

– mondta a Story magazinnak dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd, aki hangsúlyozta: Galambosék továbbra is úgy gondolják, nem követtek el törvénysértést.

A trombitás felesége, Boglárka máig sem heverte ki a történteket. Rossz álomnak hitte, amikor először tört rájuk a rendőrség. Hisz az igazságban, és reméli, hamarosan pont kerülhet a szövevényes ügy végére.

„Amikor ez az ügy 2015 szeptemberében kirobbant, és hajnalok hajnalán betörtek hozzánk a rendőrök, azt hittem, hogy ez csak egy rettenetes álom. Bár az elmúlt hónapokban próbáltam elhitetni magammal, hogy talán felébredhetek ebből a szörnyűségből, még mindig nem könnyebbülhetünk meg.

De én nem vagyok bűnöző, ahogy Lali sem és ezt be fogjuk bizonyítani.

"A csodákban nem hiszek, de az igazságban igen. Az igazság nem attól függ, hogy azt valaki ilyennek vagy olyannak gondolja. Az igazság az emberi ítélettől független. Csak van.”

Boglárka azt állítja, ahogyan férje sem, úgy ő sem követett el semmit. Ezért is csalódott amiatt, hogy végül ellene is vádat emeltek.

„Tudom, miért kerültem 2015-ben tizenkét napra rács mögé, és azzal is tisztában vagyok, hogy most miért vádoltak meg. Nem azért, mert bármit is elkövettem volna.

Az igazi ok: én vagyok Lajos egyetlen gyenge pontja, velem próbálják megtörni, de ő nem fog elgyengülni. Küzdünk tovább.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?