SZTÁRDZSÚSZ

70 milliós órát lopott el egy prostituált a magyar sztár özvegyétől

Gábor Zsazsa halála óta nagyon egyedül érzi magát az özvegye, Frédéric von Anhalt. Ezt használta ki egy szemtelen cafka.
  • Szerző: szbd

Gábor Zsazsa 2016-os halála óta rettenetesen egyedül érzi magát az özvegye. Frédéric von Anhalt csupán egy kis örömben szeretett volna részesülni, csakhogy ehhez egy nagyon rossz embert sikerült kiválasztania. A 77 éves herceget a minap ugyanis kirabolta egy prostituált. A nő a 250 ezer dolláros, azaz közel 70 milliós gyémántokkal kirakott óráját nyúlta le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én is hibás vagyok” – kezdte Zsazsa özvegye. Mint kiderült, Anhalt herceg Los Angeles felé autózott, amikor összetalálkozott az említett örömlánnyal.

„A kezem a kormányra tettem, és direkt felkapcsoltam az autó belső világítását, hogy megvillantsam a gyémánttal kirakott órámat, ami csak úgy ragyogott a fényben” – magyarázta nyíltan a 77 éves herceg.

„Mindketten a kocsiban voltunk. 2000 dollárért - azaz 590 ezer forintért - kínált nekem egy masszázst, én elfogadtam és velem tartott a házamig” – mesélte a történteket a Bunte magazinnak az özvegy.

A képen látható órát lopta el az örömlány

A képen látható órát lopta el az örömlány (Fotó: Instagram)

A saját villájában rabolták ki

„Elmentem tusolni, és az órámat a Gucci cipőmben rejtettem el a biztonság kedvéért. De nem gondoltam volna, hogy megteszi” – magyarázta. Amikor végzett a fürdőben, vette észre, hogy eltűnt az órája és vele együtt a nő is. Az özvegy sokkot kapott a történtektől: „Csak szórakozni szerettem volna. Annyira egyedül vagyok” – tette hozzá szomorúan.

Ez a harmadik óra volt, amit elcsentek tőle

Ráadásul nem az első luxusórája volt, amit elcsórtak tőle. „Ez már a harmadik óra, ami eltűnt. Egyet egy nyilvános mosodában hagytam, a második és a harmadik órát prostituált lopta el” – mondta el Anhalt, aki érthető módon mérges a történtek miatt, és nagyon szeretné visszakapni az ellopott órát. Mint mondta, ez az óra egy egyedi darab, amit bárhol felismerne, ezért is reméli, hogy rövidesen visszakerül hozzá.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?