SHOWBIZ

Jobb életet adott az Újratervezés Tímeának és gyermekeinek

A gyermekeit egyedül nevelő édesanya megkapta a TV2 műsorától azt, ami a legfontosabb számára: nyugalmat, hogy minőségi időt tölthessen a gyermekeivel.
  • Szerző:

Felemelő pillanatoknak lehettek tanúi a nézők az Újratervezés péntek esti adásában. A műsorban szereplő egyik család, Tímea és két kamaszgyermeke átvehette teljesen felújított otthonát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyermekeit egyedül nevelő édesanya évekkel ezelőtt maradt magára, amikor a gyerekek apja elhagyta őket. Az asszonynak egyedül kellett megbirkóznia a rászakadt feladatokkal, ám gyermekei miatt nem hagyhatta el magát.

Egyedül, hol jobb, hol rosszabb anyagi körülmények között próbálta befejezni félig kész otthonukat, az Újratervezés stábja azonban levette ezt a terhet a válláról, és most boldogabb, mint valaha.

„Csodálatos érzés az új, gyönyörű otthonunkban élni. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, ami elegáns, modern és nagyon kényelmes. A fiamnak végre saját szobája lett, amit annyira imád, hogy legszívesebben minden idejét ott töltené” – mondta el mosolyogva a -nak Tímea, aki úgy érzi, sok év után egy nyugalmas időszak következhet az életükben.

 

„Az én gyerekkorom nem volt könnyű, felnőttként tényleg a nulláról indultam. Viszont minden vágyam az volt, hogy a gyermekeimnek adhassak valami maradandót. Most, hogy kész van a ház, ez sikerült, ráadásul azt kaptuk a műsortól, ami a legfontosabb: minőségi időt, amit mostantól a felújítgatás helyett a családommal tölthetek!” – fogalmazott boldogan az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?