SHOWBIZ

Szente Gréti: Hirtelen fel sem fogtam a történteket

Lassan a végéhez közeledik az Exatlon Hungary harmadik évada! Az atléták már nem a csapatért, hanem saját magukért futnak.
  • Szerző: szbd

A véghajrába érkezett az Exatlon harmadik évada. Kialakult a férfi és már a női TOP4 is! Amint a ceremónián kiderült, Ujvári Izabella sérülése miatt nem folytathatja a versenyt, így végül végjáték nélkül alakult ki a női TOP4. Az atléták összeköltöztek a villában, és elindul az egyéni játék.

„Nagyon meglepett, amit a ceremónián hallottunk, mert mindenki végjátékra számított. Hideg vagy inkább meleg zuhanyként ért minket. Én annyira nem is tudtam koncentrálni, mert fel sem fogtam hirtelen a történéseket. Kicsit azt éreztem, hogy bár megérdemeljük a sok küzdelem után, hogy itt lehetünk, de szeretek megdolgozni azért, amit megkapok. Emellett nagyon sajnálom és megérintett, hogy Izának így kellett távoznia. Erős játékosnak tartottam, és sajnálom, hogy nem lehetett egy közös befejező futamunk” – kezdte a -nak Gréti.

Fotó: TV2

A bajnokok csapatát erősítő Vivi nagyon örült, hogy bekerült a legjobb női versenyzők közé, és emellett szomorú is volt, hogy Izának mennie kellett.

Nagyon furcsa érzések kavarognak bennem, hiszen nem erre számítottunk, azért harcoltunk volna aznap, hogy Izával mindketten bekerüljünk a legjobb négy közé, de boldog vagyok, hogy a legjobbak közé tartozhatok” – fogalmazott Vivi, aki hozzátette, kíváncsian várja, milyen lesz az együttélés a kék csapattal.

„Érdekel, hogy milyenek lesznek a kékek, hogyan fogadnak minket, lehetőségünk nyílik kicsit megismerni őket.”

Fotó: TV2

Gréti biztos benne, hogy jól kijönnek majd egymással.

„Én biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk beszélgetni, megosztjuk majd egymással a tapasztalatainkat, szerintem jól kijövünk majd és sokat nevetünk együtt. Kíváncsi vagyok rájuk, hogy milyenek.”

Tehát a csapatjáték véget ért, és most már mindenki saját magáért fut. Az ezzel kapcsolatos érzéseikről is beszéltek a lányok.

„Úgy voltam előtte, hogy fel vagyok készülve mentálisan egy új szakaszra, egy új fordulatra, de ezen a napon mégis kicsit megakadtam. Belém hasított, hogy lehet, mégis inkább csapatjátékos vagyok. Ijesztő volt, hogy csökkentek az életek, emellett bennem volt, hogy nem úgy teljesítettem ahogy elvártam magamtól, nehéz még ez az átállás” – magyarázta lapunknak Gréti.

„Mivel hetek óta egyedüli lányként futok, így szerintem könnyebb lesz belerázódnom, viszont már most érzem a kiesett játékosok hiányát. Ebből a szempontból kicsit nehezebb lesz” – tette hozzá Vivi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?