SHOWBIZ

Rosszul lett a forgatáson a TV2 sztárja, rohantak vele a kórházba

Nem ez volt az első eset, hogy Besenyei Boglárka rosszul lett.
  • Szerző: RIPOST

Csúnyán ráijesztett a csapatára a hétfői villajátékon Besenyei Boglárka! A fiatal Kihívó még a ceremónia alatt lett rosszul, szédülni kezdett, és ájulás közeli állapotba került. Szerencsére a társainak egyből feltűnt, hogy valami baj van, és azonnal figyelmeztették Palik Lászlót, aki rögtön félbeszakította a forgatást, és orvost hívott Bogihoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A ceremónia előtt már rosszul éreztem magam, gyomorfájással és hányingerrel keltem. Igazság szerint ezt már előző este is éreztem. A ceremónián pedig ájulás közeli állapotba kerültem, teljesen beszűkült a figyelmem, alig hallottam a hangokat... Szerencsére Zalán figyelmeztette Lacit, hogy rosszul vagyok, Dorci pedig lekísért a pályáról” – kezdte a -nak Bogi, akit azonnal kórházba szállítottak, és ellátták az orvosok. A Kihívó úgy érzi, a szervezete még mindig nem szokott hozzá a kinti körülményekhez.

„A klinikán az orvosok elláttak, kaptam gyógyszereket, utána egyből jobban érzetem magam. A kórházban is csak az lebegett a szemem előtt, hogy minél hamarabb visszaérjek a többiekhez, és tudjak pontot szerezni a csapatnak” – árulta el a Kihívó, aki a második körben már vissza is térhetett a csapattársaihoz.

És ezeket olvastad már?