SHOWBIZ

Rendhagyó karácsonyra készül Janicsák Veca

Az énekesnő első alkalommal jelentkezik ünnepi dallal, ám nem csak ezen változtatott idén.
  • Szerző: RIPOST

Szikrázó fények, gyerekkórus, száncsengő. Janicsák Veca hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt Fényfüzér című dalával, ami a meghitt családi pillanatok tökéletes aláfestője lehet az év utolsó heteiben. Azonban nem csak szakmailag, de a magánéletben is más lesz az idei karácsonya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Janicsák Veca

„Általában én látom vendégül a rokonságot, és mivel nemrégiben áttértem a vegán életmódra, így a tradicionális ünnepi fogásokat szeretném majd vegán verzióban is elkészíteni. A családunk felnőtt tagjaival pedig megegyeztünk abban, hogy ezúttal csak a gyerekek kapnak ajándékokat, egymásnak kézműves meglepetésekkel készülünk” – kezdte Veca, majd kitért a legújabb dalára is.

„Figyelmet fordítok arra is, hogy ne vásároljunk fölöslegesen újabb és újabb díszeket, de a fénydekorációk ilyenkor nem maradhatnak el nálunk, ezért szerettem volna, hogy a fények meghatározók legyenek az új dalban is, hiszen elengedhetetlen részei ennek az időszaknak. Így egy környezettudatos fénytechnikai céggel együttműködésben, gyerekekkel közösen világítottuk ki ünnepi fényekkel Pannonhalma egy-egy helyszínét, ezzel örömet okozva a helyieknek.” – tette hozzá az énekesnő, akit kislánya, Emma is inspirált a dal létrehozásában, hiszen ebben az időszakban látott napvilágot, így dupla ünnep ez a családnak.

És ezeket olvastad már?