SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: ezt üzeni az otthonmaradóknak a Mintaapák dalszerzője

Patocska Olivér és Barabás Dávid egy minikoncerttel dobták fel a vasárnap délutánt. Az élő bejelentkezés alatt a rajongók kérdéseire is jutott idő.
  • Szerző: ripost

Vasárnap délután az Patocska Olivér és Barabás Dávid duója, az Oliver From Earth teremtett igazi tavaszi hangulatot a nappalikba, a Maradj Otthon! fesztivál keretein belül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2 Mintaapák dalszerzője és zenésztársa közel egyórás minikoncertet tartottak, a fülbemászó dallamok mellett pedig arról is beszéltek, mennyire fontos, hogy mindenki, aki teheti, maradjon otthon.

„Ha tehetitek, dolgozzatok home officeban, és ezt a helyzetet most ne kirándulásra használjátok!” – kérte a nézőket Olivér, aki azt is elárulta, hogy szerencsés helyzetben van, mert az otthoni ministúdiójában a karantén ideje alatt is tud dolgozni.

Dávid a város szélén lakik, így a kislányával könnyen ki tud mozdulni a levegőre úgy, hogy nem veszélyeztetnek másokat, mert nem is találkoznak senkivel.

Olivér ezt az időszakot is próbálja hasznosan tölteni: az élő videó során kiderült, hogy a koncertek helyett most rengeteget dolgozik és alkot, és egy fontos tanácsot is megfogalmazott a nézők felé.

„Vigyázzatok magatokra, a családotokra, és érezzétek jól magatokat ebben a helyzetben, mert előbb-utóbb ennek vége, és addig próbáljátok meg az előnyeit élvezni és hasznosnak lenni, ahogy mi is erre törekszünk” - fogalmazott a Mintaapák sztárja.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?