SHOWBIZ

Nekiestek Tóth Gabinak Majka rajongói, kegyetlenül alázzák

Tóth Gabi és Majka duettjével a sportolást szerette volna népszerûsíteni, ám heves reakciókat váltottak ki.
  • Szerző: Ripost

Régi vágya teljesült Majkának azzal, hogy Tóth Gabival dolgozhatott, noha úgy tűnik, örömében nem minden rajongója osztozik. Mindkét előadó több mint tizenöt évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, azóta pedig Majka és Gabi sikert sikerre halmoz. Külön-külön uralták már a toplistákat, közönségdíjakat nyertek és számos szakmai elismerést is bezsebeltek. Nem csoda, hogy óriási érdeklődés előzte meg az első közös számukat, a #BudapestDal2019 pályázatára készült Mi éltünk című nótát.

Majka a dal felvételekor el­mondta, örömmel várta a közös munkát Gabival, mert régóta figyeli a munkásságát, és feltűnően sok közös vonást fedezett fel vele. Például, hogy mind a ketten megosztó személyiségek. A rapper ebben nem tévedett: alighogy megjelent a duettjük, a hozzászólók ízekre szedték.

„Gabinak nem bírom a hangját. Egyszerűen irritál” – írta az első megmondóember, akinek igen sokan osztották a véleményét. „Engem irritál a vernyákolása, ráadásul nem is szavaztam.”; „Dettó! Majka oké, de Gabitól a hideg ráz.”; „Rád szavaztam, a Gabi nélküli részekre. Azok miatt a részek miatt, ahol valóban te csillansz meg” – olvasható a temérdek negatív hozzászólás között.

De nemcsak Gabi kapcsán alakult ki egyetértés, sokan osztották azt a véleményt is, miszerint zenésztársával, Kollányi Zsuzsival jobban járt volna Majka.
„Na jó, inkább nem írok semmit! Tudod, Kollányi Zsuzsi, na legközelebb inkább vele!”; „Gabi!? Ne! Kollányi cukipofa Zsuzsi.”; „Nem Tóth Gabit és Király Viktort, Horváth Tamást kéne felkarolni egy-egy nótára, tudom, Majka szerint sablonos ugyanazokkal az emberekkel összeállni, de azt kéne folytatnia, ami bevált eddig, Kollányi Zsuzsival, Curtisszel és Pápai Jocival!” – jegyezte meg a sokadik kommentelő.

Majka zenésztársa, a sokat emlegetett Kollányi Zsuzsi megérti Majka döntését.

„Nem értem a felháborodást, mert Peti eddig is sok más előadóval dolgozott rajtam kívül, de természetesen kedves tőlük, hogy hiányolnak. Szívesen duetteztem volna Petivel ezúttal is, de ehhez a számhoz, gondolom, más hangkarakterre volt szüksége, mint az enyém. Nincs ezzel baj” - mondta az énekesnő a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?